YAŞLI ADAMI DOLANDIRDI BİR DE UTANMADAN ELİNİ ÖPTÜ

YAŞLI ADAMI DOLANDIRDI BİR DE UTANMADAN ELİNİ ÖPTÜ
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Gerede'de yaşayan 79 yaşındaki Gazi Arslan’ın bin 600 lirasını dolandırmak suçundan tutuksuz yargılanan İ. D. hakimin ne iş yapıyorsun sorusuna, TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinde yardımcı oyuncu olarak çalıştığını söyledi. Kendini şöyle savundu; “Olay günü Gerede ilçesine gezmeye gitmiştim. O zamanlarda pandemi nedeniyle de zorluk çekiyordum maddi olarak. Yaşlı amcayı kahvehane önünde çay içerken gördüm ve yanına gittim. Orada kendisiyle tanıştık. Bana çay ısmarladı. Bu sırada şeker hastası ve kalp hastası olduğumu söyledim. Bana acıyarak para vereceğini söyledi. Birlikte bankamatiğe gittik. Hesabından bin 600 lira çekerek verdi. Bu olay tamamen iyilikseverlikti. Kendisini kandırmadım ve komşusu olduğumu da söylemedi. Kabul ederse bir hafta içerisinde parasını iade ederim. Yaşlı amca çok iyi birisi” dedi.

KOMŞUM OLDUĞUNU SÖYLEDİ İNANDIM

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya mağdur olarak katılan 79 yaşındaki Gazi Arslan, dolandırıldım diyerek; “Ben 25 yıldır epilepsi hastasıyım. Bu adam benim hastalığımı fırsat bildi. Kahvehanede çay içerken yanıma geldi ve komşum olduğunu söyledi. Paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de komşum olarak gördüğüm için birlikte bankamatiğe gidip hesabımda bulunan bin 600 lirayı çekip ona verdim. Parayı alır almaz bir anda kayboldu gitti. O zaman dolandırıldığımı anlayıp hemen polise gidip şikayetçi oldum. Benim paramı geri versin, cezasını Allah’tan bulsun” diyerek ifade verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir