Bolu'nun ulaşım konusunda talepleri Karayolları 4.Bölge Müdürü Mehmet Fidan'a iletildi

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Öztürk ve Kayhan Perçin, İlimizin ulaşım konusundaki taleplerini iletmek için Karayolları 4. Bölge Müdürü Mehmet Fidan’ı ziyaret etti.

Bolu'nun ulaşım konusunda talepleri Karayolları 4.Bölge Müdürü Mehmet Fidan'a iletildi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ziyarette; ilimizin ulaşım talepleri ile ilgili D-100 karayolu üzerinde bulunan Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin girişine ve Ağır Tonajlı araçların şehir merkezine girmeden Arçelik Fabrikasının olduğu bölgeye bağlanması için F Tipi Cezaevi bölgesine köprülü kavşak projesinin yapılması, Arçelik fabrikasını da içinde barındıran Yukarı Soku bölgesine otoyol giriş-çıkış gişe istasyonu ve Bölgeye modern olanaklarla donatılmış bir de TIR Parkı yapılması projelerinin ivedilikle hayata geçirilmesi noktasında Karayolları 4. Bölge Müdürü Mehmet Fidan’a anlatıldı. 

Karayolları 4. Bölge Müdürü Mehmet Fidan ise, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nün belirtilen konulara çok önem verdiğini ve gerekli çalışmaların başlatıldığı ifade etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir