Sağlıklı Hayat İçin Yürü

Bolu Özel Çağsu Hastanesi ve Fatma Hatun Hastanesi Çalışanları ve yönetim ekibi sağlıklı yaşam için yürüyüş yapmanın önemine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş etkinliği düzenledi.

Sağlıklı Hayat İçin Yürü
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Çağsu Hastanesi Önünde başlayarak Kuvay-i Milliye bulvarı istikametinde yapılan yürüyüş etkinliğine hastane Yönetim Kurulu Başkanı “ Fatma Demir”, hastane hekimleri, idari kadro personelleri ve hastane çalışanları katılım sağladı. 

“Sağlık için Yürü” felsefesi, gelişen teknoloji ve yaşam şartları sebebiyle hareketsizleşen toplumda yüksek kolesterol, obezite ve bunlara bağlı kalp ve damar hastalıklarının artmasıyla her geçen gün daha da büyük önem kazanıyor.

Yapılan yürüyüş etkinliği ile ilgili Yönetim kurulu başkanı Fatma Demir “Sağlıklı yaşamın teşviki, sağlıklı beslenme, obezitenin önlenmesi ve fiziksel aktivitenin desteklenmesi amacıyla düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize katılarak destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir