Bu da Mayıs karı.... Kartalkaya beyaza büründü

Son günlerde ülkenin batı ve kuzeyinde etkili olan yağışlı hava, Bolu'nun ünlü kayak merkezi Kartalkaya'da kara dönüştü. Akşam saatlerinde Kartalkaya'da başlayan kar yağışı kısa süre içerisinde pistleri beyaz örtüyle kapladı.

Bu da Mayıs karı.... Kartalkaya beyaza büründü
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Mayıs ayına girmemize rağmen yağışlı ve soğuk hava ülkemizin özellikle batı ve kuzey kesimlerinde etkisini sürdürüyor. Bolu, bugün sabah saatlerinde başlayan sağanağın ardırdan gelen dolu yağışı ile güne merhaba derken, akşam saatlerinde Kartalkaya'da kar yağışı başladı. 

Akşam saatlerinde Kartalkaya'da devam eden sağanak havanın soğuması ile birlikte kara dönüştü. Lapa lapa kar yağan ile birlikte  Kartalkaya'daki pistler kısa sürede beyaza büründü. 

Soğuk ve yağışlı havanın yarın da devam edeceğini belirten uzmanlar, özellikle pazar gecesi hava sıcaklığının 0 dereceye kadar düşeceğini belirtti. 
 


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir