"Vefakar Gerede'yi unutmayacağım"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararname ile Konya ili Karatay ilçesi Kaymakamlığına atanan Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan için ilçe protokolü ve vatandaşların katılımlarıyla veda yemeği düzenlendi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Konya Karatay Kaymakamlığı görevine atanan Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan onuruna veda yemeği düzenlendi. 2020 yılı Ağustos ayından itibaren ilçede görev yapan Kaymakam Ayhan için düzenlenen veda yemeğine; Belediye Başkanı Mustafa Allar, Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Banka Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yemek programında İlçe Müftüsü Yüksel Başkan, İlçe Tarım Müdürü Mutlu Yıldız, İl Genel Meclis Üzeyir Ercivan ve Belediye Başkanı Mustafa Allar birer konuşma yaparak Kaymakam Ayhan’a çalışmalarından ötürü teşekkür ettiler.


“VEFAKAR GEREDE’Yİ UNUTMAYACAĞIM”
Kaymakam Cengiz Ayhan ise yaptığı konuşmada, “Bu veda yemeğine katılımınız nedeniyle teşekkür eder, en kalbi duygularımla, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Öncelikle benden önce konuşan hatiplerin benimle ilgili güzel düşünceleri beni ziyadesiyle duygulandırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bolu’nun güzel bir ilçesi olan Gerede’den tayinimin çıkması sebebiyle aranızdan ayrılıyorum. 2020 yılından itibaren Üç yıllık görev sürem boyunca bana verilen görevleri layıkıyla gerçekleştirmek ve istenilenin fazlasını yapmak için çok gayret gösterdim. Gerede’de görev yapmaktan ve sizlerle birlikte olmaktan büyük onur duydum. Gerede ve Geredelilerin benim yanımda her zaman özel bir yeri olacaktır. Her ne kadar mekânlarımız farklı olsa da gönül birlikteliğimiz hep devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; üç yıllık görev sürem boyunca şahsıma ve aileme kendi memleketimde çalışıyor hissiyatı veren siz kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Vefakar Gerede’yi asla unutmayacağım” dedi.
Veda yemeği programı hatıra fotoğrafları çekilmesi ve hediyelerin takdiminin ardından sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir