Türkiye Kamu-Sen’den Durak’a tam destek

Kahvaltı programında bir araya gelen Bolu Kamu Sen, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’a desteğini açıkladı.

Türkiye Kamu-Sen’den Durak’a tam destek
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu’da bulunan bir otelde Türkiye Kamu-Sen Bolu İl Temsilciliğinin ev sahipliğinde kahvaltı programı gerçekleştirildi. Programa MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın yanı sıra; Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Sıddık Korkmaz, Kamu Sen Bolu İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek, MHP yönetimi, Kamu Sen’e bağlı sendika temsilcileri ve üyeleri katıldı. Program’da Kamu Sen’in, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’a olan desteği vurgulandı. 


“MÜCADELEMİZDE İLK ANDAN İTİBAREN BAŞIMIZ DİK, YÜREĞİMİZ CESUR VE DURUŞUMUZ NETTİR”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Özübek “Çalışanın hak ve hukuku için geceyi gündüze katarak 30 yılın üstünde sürdürdüğümüz şanlı bir mücadelemiz bulunmaktadır. Mücadelemizde ilk andan itibaren başımız dik, yüreğimiz cesur ve duruşumuz nettir. Ekmek kavgamızın önüne koyduğumuz Türkiye Sevdamız ve bu uğurdaki  fedakârlıklarımız bizim en önemli gurur kaynağımızdır. Çalışanın gür sesi olarak her zaman ve şartta gerekeni yapmaya, hakkı savunmaya, mağduriyetleri sonlandırmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar kamu çalışanları adına elde edilen her kazanımın altında çok şükür ki imzamız vardır. Sayın Genel Başkanımız Önder Kahveci’nin ifadeleri olan “ Türkiye Kamu-Sen’e omuz vermek, Türk Milletinin geleceğine omuz vermektir”  çağrımızı her daim dile getireceğiz. “Dik Baş, Tok Karın, Mutlu Yarın” düsturu ile bakışını ortaya koyduğumuz şanlı mücadelemizde bayrağı daha yükseklerde ve daha gür bir şekilde dalgalandırma azmimizden de asla vazgeçmeyeceğiz. Ne bayrağımızdan, ne dilimizden ne de ülkemizden vazgeçeriz. Bizler her zaman ve şartta Ne mutlu Türküm diyenleriz. Var olsun Türkiye, Bahtiyar kalsın Aziz Türk milleti” dedi.


“İLHAN DURAK BOLU’NUN GELECEĞİDİR”
Yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın Bolu’nun geleceği olduğu vurgusunu yapan Özübek “Türkiye Yüzyılı ve Türk asrı idealimiz var. Bu hedef için Türkiye’nin her bir yerel yönetimi, Her bir ferdi ve her kurumu çok çalışmalı ve hazırlanmalıdır. Yeni yüzyıl bizim çağımız olmalıdır. Bu anlayışla yönetimlere talip olan, hizmet için elini taşın altına koyan herkes bizim için kıymetlidir. Bu ideal uğruna çalışanlar önemlidir. Bugün bizlerle bir arada olan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ta böylesine bir ideal için elini taşın altına koyanlardandır. Biz kendisinin çalışkanlığına, liyakatına, insanlığına, dava adamlığına ve Bolu’ya olan sevgisine şahidiz. Hizmet aşkı ile güzel projeleri Bolumuzla  buluşturacağına da eminiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk güzel şehrimiz Bolu’ya geldiğinde, halk kendisine çoşkun sevgi gösterisinde bulunmuş.. Karşılayanların büyük bir bölümünün gençlerden oluşması O'nun dikkatini çekmiş ve yanındakilere gülümseyerek: -"İşte Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği bunlardır. Bu gençlere değer vermelidir. Çünkü, Cumhuriyet bunların omuzlarında yükselecektir" demiştir. İşte İlhan Durak’ta böyle gençlerdendir, Bolu’nun geleceğidir. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda kolaylık ve başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Sözlerime son verirken şunu bir kardeşiniz olarak tekrar vurgulamak istiyorum; Bolu’yu, her bir ilçesini, hep birlikte kalkındırmak adına herkesin elinden geleni yapmasını, daha fazlası için her yerde çaba harcamasını istiyoruz. Çünkü Bolumuz her şeyin en iyisini hak etmektedir. Bunun için tüm kurum ve kuruluşları ile herkes el ele vermelidir. Çok çalışmalıdır. Şeyh Edebali’nin dediği gibi; Durmaya, dinlenmeye hakkımız yok. Çünkü, zaman yok, süre az!..” şeklinde konuştu. 


“BOLU’YA, GÜZEL BİR İNSANIN ELİNİN DEĞMESİNİN VAKTİNİN GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”
TÜRKAV Genel Başkanı Korkmaz, bir destan yazılacağını belirterek, “Bolu’ya, bu güzel memlekete, güzel bir insanın elinin değmesinin vaktinin geldiğini düşünüyorum. Allah nasip etsin Bolu’ya bu güzel insanı emin kılsın. Bolu’da bir tarih yazıldı ve bu yazılan tarihte eminim ki hepinizin büyük emeği vardır. Milletvekili çıkartma noktasında gösterilmiş olan çabanın tesadüfen olmadığını, bir gayet, bir emel uğruna mücadele veren insanlar olduğunu, ikinci zaferle taçlanacağından da eminiz. Bolu’nun dağlarına bir destan yazıldı. Allah’ın izniyle bu seçimde kalıcı bir şekilde bu destanı yazıp, Bolu’da bir şeyi değiştirdiğimiz zaman her şeyin değişeceğine, Bolu’ya güzel bir adamın geleceğine dair şüphemiz yok. Bu noktada vermiş olduğunuz mücadele, harcamış olduğunu emekten dolayı da hepinize tek tek teşekkür ediyoruz. İkinci bir başarıyı hak ettiğinizi düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.


“İLHAN DURAK’I ŞEHRİMİZİN BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ” 
İlhan Durak’ın 31 Mart tairhinde Bolu Belediye Başkanı olacağını vurgulayan MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol “Türkiye Kamu Sen herşeyden önce milli bir sivil toplum kuruluşudur. Devletine, milletine ve ülkesine bağlılığı en üst noktadadır. Bizler bunun en yakın şahidi ve tanığıyız. Bu nedenle Kamu Sen üyelerine desteğimiz ve yüreğimiz tamdır. Her sohbette dile getirdiğim üzere içinde bulunduğumuz Türk yüzyılında en büyük şansımız Türkiye Kamu Sen gibi nitelikli insan gücü olan bir sivil toplum kuruluşuna sahip olmamızdır. Halka hizmet hakka hizmettir anlayışını iliklerine kadar yaşayan bu büyük aile, ne mutlu ki Devlet’ini, milletini hiçbir zaman yalnız bırakmamış ve bırakmayacaktır. Sevgili belediye başkanı adayımız İlhan Durak Bey’in çıktığı bu yolda en büyük destekçisi sizlersiniz. İnanıyorum ki Türkiye Kamu-Sen’e mensup tüm arkadaşlarımız bu süreçte üzerlerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirecektir. İnşallah 31 Mart günü hep birlikte ‘Vakti geldi’ diyerek, İlhan Durak’ı şehrimizin belediye başkanı yapacağız” şeklinde konuştu.


“BU KUTLU YOLDA İLHAN BAŞKAN’A DESTEK VERMEKTEN GERİ DURMAYACAĞIZ”
MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın mücadelesine omuz vereceklerini belirten Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Kazancıoğlu “Yiğitler diyarı Bolu’da gerçekleştirdiğimiz toplantı belki de bugüne gerçekleştirdiğimiz en mümtaz toplantılarımızdan birisi olacaktır. Türkiye Kamu Sen milli his ve heyecanının yegane temsilcisi olarak burada bulunmaktayız. Bir sivil toplum örgütü olarak, hakkı tutup kaldırmak, bu yolda yılmaz bir şekilde çalışmak, gönül seferberliği içerisinde bulunmak vazgeçilmez kuruluş gayemizdir. Halka hizmet Hakka hizmettir diyerek gönüllerde birleşip milletimize en iyi şekilde hizmet etmek  için ant etmiş bulunmaktayız. Bizim davamız Türk memurunun Türk Devleti içinde müreffeh bir biçimde yaşamasını sağlamaktır. Bu bakımdan Türkiye Kamu Sen’in yolu haktan yana haktan doğrudur. Bu kutlu yolda Bolu’da belediye başkanlıklarına aday olmuş gönüldaşlarımıza destek olmak için buradayız. Belediye başkan adaylarımıza şimdiden hayırlı olsun diyoruz. Bu minvalde 54 yıl sonra milli his ve heyecanınınız tezahürü olarak İsmail Akgül kardeşimiz 28.dönem milletvekili seçilmiştir. Kuşkusuz ki sayın milletvekilimizin Türkiye Kamu Sen’in bağrından çıkması bizler için ayrı bir onur meselesi olmuştur. Bu başarı bir talih ve bir tesadüfün sonucu değildir. Bu başarının mimarı da Bolu Belediye Başkan Adayımız İlhan Durak’tır. Bu başarı birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın bir sonucudur. Bolu halkı milletini gerçekten seven, milletinin rahatı ve huzuru için kendini adayan bu milletin yiğit evladına teveccüh göstererek onu hak ettiği yere taşıyacak. Önümüzdeki süreç yerel seçimlerdir. İnşallah yine aynı çalışma azmiyle yine bir tarih yazılacak ve kıymetli başkanımız İlhan Durak ve yol arkadaşlarını da belediye başkanlığına taşıyacağız. Artık bu şehir bütün halinde sevenlerin, hizmet aşkıyla Bolu halkına gönül verenlerin çizgisi, duruşu, dimdik olanlara teslim edilmesinin zamanı gelmiştir. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak bu kutlu yolda İlhan Başkan ve yol arkadaşlarına destek vermekten geri durmayacağız. Bu minvalde Milliyetçi Hareket Partisinin işaret ettiği, İlhan Durak kardeşimiz ve yiğit arkadaşlarının seçim sürecindeki mücadelesine omuz vereceğiz. Bolu’da aşılmaz bir kale olduğumuz gerçeğini bir kez daha tüm Dünya’ya haykıracağız” ifadelerini kullandı.


“TABİATIN KALBİYİZ MAALESEF TEMİZ SU KULLANAMIYORUZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ise yaptığı konuşmasınd şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle kendimden bahsedeyim, karşınızda genç yağız 35 yaşında Bolu’nun evladı var. bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdük, bu şehirde evlendik, bu şehirde çocuğumuz dünyaya geldi. Yani bu şehrin evladıyım. Ayrıca bu şehirde MHP İl Başkanlığı yaptım. O süreçte de şunu söyledim arkadaşlarımıza; hiçbir şeye gözümüzü kapamayacağız, kulağımızı tıkamayacağız. Yani bir derde deva olabilmek için bir şeylere vesile olabilmek için mücadele edeceğiz. Eğer biz bunu yaparsak 14 Mayıs’ta muzaffer oluruz demiştim. Cenabı Allah nasip etti bir arkadaşımızı Bizim İsmail’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdik. Şimdi sıra mahalli idareler seçimlerine geldi. Biz bunu da başarırız. İnanmış insanlar bir araya gelirse, kader birliği yaparsa biz bunu da yaparız. Çünkü sac ayaklarını bir araya getirmemiz lazım. Evet milletvekilimiz çalışıyor, çabalıyor ama geneldeki istikrarı yerele de yaymamız lazım. Bunu yaparız. Bolumuz çok güzel bir şehir. İnsanı güzel, borcuna sadık, çalışkan. Belki de Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan Gölcük’ü var. Abant’ı var, Kartalkaya’sı var, sıcak suyu var. O kadar çok potansiyeli olmasına rağmen potansiyelini istediğimiz noktaya getiremiyoruz. Bolu’ya turist geliyor ama malesef Abant’a gelip, Gölcük’e gelip gidiyor, merkeze gelmiyor. Bolumuzda iş yapan, iş hacmi üreten esnafa ne faydası var? Bolu’da yaşayanlara ne faydası var? Bolu’nun bütçesini 320 bin nüfusu olan insanlar gerçekleştiriyor. Biz üretmiyoruz ki. Bolu’nun gayrisafi milli hasılaya yıllık katkısı eksi 36 milyon dolar. Üretmiyoruz, sürekli de tüketmeye devam ediyoruz. Bütçemiz de 2.4 milyar TL bütçe. Bu bütçe Türkiye’de 51 küçük şehrin arasında ilk üç bütçeden birisi. Bunu borcuna sadık olan insanlar sağlıyor. Beklenen bütçe Bolu’da gerçekleşiyor fakat hala ulaşım sıkıntımız var. D-100 Karayolunu sokak gibi kullanıyoruz. Hala bir kültür merkezimiz yok. Elimizde bir Necip Fazıl Kültür Merkezimiz var, malesef sesi, ışığı, sahnesi yetersiz. Artık bir yerden başlamamız lazım. Bilim Bolu açalım, gençlerimize robotik kodlama, uzay teknolojisi, yapay zeka eğitimlerini verelim. Gençlerimize diyelim ki projeni hazırla gel belediyede birlikte tamamlayalım diyelim. Bolu çok güzel bir şehir tabiatın kalbi dedik ama özür dileyerek söylüyorum biz hala atık suyu doğaya bırakıyoruz. Hala vahşi depolama kullanıyoruz, bundan dolayı Yukarısoku, Aşağısoku, Sağlık Mahallesi’nde kötü koku var. Büyüksu’dan dolayı Ovadüzü, Köroğlu, Çıkınlar’da kötü koku var. Bu bize reva mı? Bütçemiz var potansiyelimiz var. Tabiatın kalbiyiz malesef temiz su kullanamıyoruz. Hala CTP denilen kansorejen borularla taşıyoruz. Bir kısmı değişmiş, Türkiye’nin hiçbir yerinde yok. Hatta dünyada bulamazsınız. Temiz su çelik boru ile taşnıyor. Ama biz hala o kansorejen boruyu kullanıyoruz. Kaynağımız var, paramız var ama hala yapmıyoruz”


“31 MART’TA BOLU’YU TESLİM ALACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE”
14 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimlerde yakalanan başarıyı, 31 Mart’ta gerçekleştireceklerini vurgulayan Durak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Küçücük bir otobüs parkı yapıp, turizm firmalarını Bolumuza getiremiyoruz. İzzet Babamızı anlatmıyoruz. İzzet Baysal Caddesi’ne bu isim verildi diye iki kelam bile etsek, Bolu’nun turizm değerine artı değer katar. Aresta’yı  anlatmıyoruz, Bolu’nun Abant Kebabı’nı kimse bilmiyor. Dışarda fasulye çorbası yok. Küçücük bir gastronomi merkezi kuracağız. Butik restaurantlar oluşturucaz. Arazimiz var, paramız var, herşeyimiz var. Bu 5 yıllık 10 yıllık bir konu değil 20 yıldır hiçbir şey yapmıyoruz. İşte bunun siyasi görüşü bu, bunun hayata bakışı farklı, bizim derdimizin Bolu olması lazım. Belediye Başkanı dediğimiz kişi sokakta gezen kedi köpekten, evine ekmek götüremeyen adamnda, sobasını yakamayan teyzesinden, bu şehrin gencinden, yaşlısından, engellisinden herkesten sorumlu kişi. Belediye Başkanı için gece uyumaz, gece oturmaz demek slogan değil yaşam felsefesi olmalı. Ben bunu yaparım, çalışırım, uğraşırım, mücadele ederim. Ama hak yolda. Çok da güzel belediye meclis üyelerimiz var. Onları tercih ederken de siyasi görüşüne bakmadım. İçlerinde AK Partili de var, sosyal demokratta var, CHPli de var. Önemli olan iyi insan, doğru insan, dürüst insan. Eğer iyi insan, doğru insan, dürüst insan bir araya gelirse kamu yararına mücadele eder. Bolu’nun dertleri ile dertlenir. Bakın gayret benden, destek sizden. Genel seçimlerde nasıl başardıysak, mahalli idareler seçimlerinde de başaracağız. 31 Mart’ta Bolu’yu teslim alacağız Allahın izniyle”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir