Total Energies açıldı

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Sarkon Yatırım A.Ş.bünyesine Total Energies katıldı. Şirketin enerji alanında ilk yatırımı olan Total Energies benzin istasyonu açılışı gerçekleştirdi. Total Energies açılış törenine Bolu Valisi Erkan Kılıç,  Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Danıştay Üyesi Ahmet Saraç, AK Parti İl Başkanı Suat Güner, MHP İl Başkanı Cihan Başaran, İYİ Parti İl Başanı Ahmet Örnekbaş, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Tahir Gayret, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak,  AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin,  AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Üzeyir Ercivan, Ali Kemal Atay ve Mazhar Bozoğlu, Bolu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Ahmet Caner, Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül, Gerede Eski Belediye Başkanı Halil Alioğlu, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ve davetliler katıldı.

CİHAN SARAÇ KARDEŞİMİ HEM GAZİ KONUK KARDEŞİMİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

Benzin istasyonunun açılış konuşmasını Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptı. Allar konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Öncelikle sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti anlatmak istiyorum.  Bugün hem Bolumuz hem Geredemiz açısından son derece anlamlı ve önemli bir gün. Yeni bir iş yerinin açılması demek istihdam demek, aş demek, ekmek demek. Bu udum son derece önemli. SARKON Yatırım olarak da öncelikle Cihan Saraç kardeşimi hem Gazi Konuk kardeşimi canı gönülden tebrik ediyorum. Geredemizde proje taahhüt işleri yapan, inşaat sektöründe iyi bir ivme yakalayan, hızlı bir gelişim yakalayan SARKON aynı zamanda akaryakıt sektöründe hizmet verecek Bolu’ya. Bu durumdan dolayı da canı gönülden tebrik ediyorum. 

BU İŞYERİNİN BOL VE BEREKETLİ KAZANÇLAR SAĞLAMASINI RABBİMDEN NİYAZ EDİYORUM

Yeni işyerlerinin açılması hem ilimizin hem ülkemizin gelişimi için son derece önemli olduğunu düşünüyorum.  Ben kendimde akaryakıt sektöründe olduğum için diğer sektörlerden çok farklı bir ve daha çok zor bir iş. Diğer sektörlerde 12 saat 16 saat çalışabilirsiniz ama akaryakıt işinde 24 saat hizmet etme zorunluluğunuz var. Biz kardeşlerimize bu anlamda canı gönülden güveniyoruz.  Ticaret zordur meşakkatlidir. Peygamber Efendimiz (SAV) hadis-i şeriflerinde “Rızkın onda dokuzu ticarettedir”buyuruyor. “Dürüst tüccar sıdıklarla beraberdir” diyor. Bu durumda son derece önemli. Öncelikle dürüst tüccar olabilmeyi bize ve herkese nasip etsin. Bu işyerinin bol ve bereketli kazançlar sağlamasını rabbimden niyaz ediyorum. Bu kazançların hayırlı hizmetlerde kullanmayı da nasip etsin.  Uzaktan yakından bu işyerinin açılışına teşrif eden siz değerli konuklarımıza şahsım adına ilçemiz adına Bolumuz adına SARKON Yatırım adına SARKON ailesi olarak teşekkür ediyorum Allah sizlerden razı olsun. Bu işyeri kazasız belasız güzel işler yaptırmayı rabbim nasip etsin İnşallah hepiniz saygıyla ve hürmetle selamlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun İnşallah diyorum.

HAYIRLI BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Alların ardından Bolu Valisi Erkan Kılıç açılış konuşmasını yaptı. Kılıç şu ifadelere yer verdi:

Bu gün akaryakıt tesisinin açılması anlamında önemli bir gün. Ülkemizde ki ekonomik ilerlemenin gelişmenin aslında devam ettiğinin göstergesi. Bizim Bolulu hemşerilerimiz işyeri açmaya devam ediyor. Tabi buda bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu işyeri ile birlikte burada çalışacak olanlara kolaylıklar diliyorum. Bu işyerini açana Cihan Bey’e teşekkür ediyorum. İlimizin istihdamına katkı sağlaması son derece önemli. Hayrlı bol kazançlar diliyorum. İnşallah bu tip tesislerin açılması devam edecektir. Bolumuza kim en ufak bir destek verirse biz hep onun yanında olacağız. Kendilerinden Allah razı olsun. Sizlere de ben katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha farklı işyerlerimizin açılması devam edecektir. Bunları da biz hep birlikte desteklemeye devam edeceğiz. Tekrar katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bu tesisin hayırlı olmasını diliyorum. Bol bereketli kazançlar diliyorum tekrar saygılarımı sunuyorum.

Bolu Müftü Yardımcısı Ahmet Halıcı’nın açılış duasının ardından açılış törenine katılan protokolün kurdele kesimi ile açılış töreni sona erdi.  

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir