Fatih Başkanın çabaları sonuç verdi.... Seben Ekim ayında doğalgaza kavuşuyor

Bolu'nun Seben İlçesi'nde 2023 yılının Eylül ayında başlayan doğalgaz altyapı çalışmalarında sona gelindi. Seben halkı Ekim ayında doğalgaza kavuşacak.

Fatih Başkanın çabaları sonuç verdi.... Seben Ekim ayında doğalgaza kavuşuyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Bolu'nun Seben ilçesinde, yıllardır beklenen doğalgaz hayali sonunda gerçek oluyor. Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak'ın yoğun girişimleri ve çalışmaları sonucunda ilçede doğalgaz altyapı çalışmalarına geçtiğimiz Eylül ayında başlanmış, Kasım ayına gelindiğinde 850 metrelik hat tamamlanmıştı. Kalan 14 kilometrelik hattın çalışmaları gelecek Mart ayında yeniden başlayacak ve bu yıl Ekim ayında tamamlanmış olacak. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 2028 yılı yatırım planı olan doğalgaz projesinin 2023 yılına alınması ile ilgili konuşan Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak; “Enerji bakanlığı tarafından Seben ilçemize taşıma sistem doğalgaz çalışmaları başlama tarihi 2028 yılıydı. Bakanlıkla yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda 2023 yılı Kasım ayında 850 metrelik alanın çalışması tamamlandı. 2024 yılı Mart ayında ilçemizde toplamda 14 km'lik doğal gaz çalışmaları yapılarak Ekim ayında tüm ilçemizi  doğalgaza kavuşturacağız. 2028 yatırım planından 2023 yılına alınmasına katkısı bulunan Enerji Başkanımıza, Milletvekillerine,İl Başkanımiza ve bize destek veren tüm Sebenlilere bu süreçte bize inanıp güvendikleri için teşekkür ederim. Seben herşeyin en iyisine ve güzeline çok layık" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir