Sanatseverler bu sergiyi mutlaka görmelisiniz....Nilgün Tanrıkulu Güzel Sanatlar Merkezi Dönüşüm Atölyesi ve Seramik Sergisi Açıldı

Nilgün Tanrıkulu Güzel Sanatlar Merkezi Dönüşüm Atölyesi ve Seramik Sergisi Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Kültür Sanat Merkezi'nde açıldı. 20 kursiyerin eserleriyle renk kattığı sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Sanatseverler bu sergiyi mutlaka görmelisiniz....Nilgün Tanrıkulu Güzel Sanatlar Merkezi Dönüşüm Atölyesi ve Seramik Sergisi Açıldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: Zeynep Sude YAVUZ - H.Şevval İSTANBULLU 

Çalışmalarına Eylül ayında başlanan Nilgün Tanrıkulu Güzel Sanatlar Merkezi Dönüşüm Atölyesi, yoğun bir çalışma dönemi sonrası sanatseverlerle buluştu. Sergiyle ilgi bilgiler veren Nilgün Tanrıkulu "Eğitimlerimize eylül ayında başlıyoruz haziran ayında da bitiriyoruz. O dönem içinde Dönüşüm Atölyesi ve Seramik Sergisini tamamlamış bulunuyoruz. Yaptığımız ürünleri sergiliyoruz. Sergimiz cumartesi gününe kadar açık kalacak. Eserlerin hepsi el emeğidir. Çamurdan şekil verilip yapıldı ve dönüşüm atölyemizde tekrar doku vererek stencil uygulayarak yaptık. Hepsi özgün çalışmalardır. Bütün sanatseverleri sergimize bekliyoruz. Toplamda 20 kursiyerimiz var. Atölyemizde sadece seramik ve dönüşüm atölyesi yok. Resim, müzik, tezhip alanında da eğitim veriyoruz." dedi.

Düzenlenen kurslardan keyif aldığını belirten Züleyha Yardemir isimli kursiyer, kursların güzel geçtiğini belirterek, "Biz 9 aydır Dönüşüm Kursuna devam ediyoruz. Orada 5 tane ürünüm var. Yaklaşık 10 yıldır Nilgün Hanım’ın hazırlamış olduğu tüm kurslara katılıyorum. Geçen hafta bitirdik kursumuzu. Eylül ayında inşallah tekrar başlayacağız." şeklinde konuştu.

Her hafta farklı bir eser üzerinde çalıştıklarını belirten Hülya Alemdar ise "Yaklaşık 10 yıldır Nilgün Tanrıkulu Sanat Merkezi’nde gidiyorum. Nilgün hocanın eşliğinde her hafta giderek bu ürünleri meydana getiriyoruz. Yaklaşık 1 yıllık bir çalışmamız. Çalışmalarımızı severek yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Nilgün Tanrıkulu Güzel Sanatlar Merkezi Dönüşüm Atölyesi ve Seramik Sergisi Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde 17 Haziran Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir