Kırsal kalkınma destekleri hakkında bilgilendirildiler

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'nda (GTSO) tarıma dayalı ekonomik ve kırsal ekonomik altyapı yatırımlarının desteklenmesi amacıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kırsal kalkınma destekleri hakkında bilgilendirildiler
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bolu İl Müdürlüğü'nün yaptığı sunumda kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarıma dayalı ekonomik yatırım ve kırsal ekonomik altyapı yatırımlarının desteklenmesi ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. 

Düzenlenen bilgilendirme toplantısına  Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bolu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oğuzhan Kurt, Bolu İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet Murat, Gerede İlçe Tarım Müdürü Mutlu Yıldız, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve GTSO üyeleri katılım sağladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir