Kıbrıscıklı anneler spor etkinliğinde buluştu

Bolu'nun Kıbrıscık İlçesinde spor kültürünü her yaşa yaymak amacıyla Kıbrıscık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Anne-Çocuk Spor Etkinliği düzenlendi.

Kıbrıscıklı anneler spor etkinliğinde buluştu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Kıbrıscık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anne-Çocuk Spor Etkinliği ilçe Fitness Salonunda gerçekleştirildi. Fitness antrenörü Volkan Toraman'ın da bulunduğu etkinlikte Kıbrıscık anneleri çocuklarıyla mini antrenman yaptı. Kıbrıscık'ta ilk defa gerçekleştirilen etkinlikte anneler salona girdi, Karate sporu normu olan Bayrak, Antrenör-Sporcu selamlaması, ısınma hareketleri, temel Karate teknikleri yaptı. Annelerin çok heyecanlı olduğu etkinlik esnasında Karateci çocuklar annelerine teknikleri gösterdi, onların hatalarını düzeltti. Çocuklarıyla spor yapmanın mutluluğunu yaşayan anneler, etkinlikten keyif aldıklarını ve tekrarlanmasını istediklerini ifade etti.

 

 

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir