Kaymakam Deniz göreve başladı

Kıbrıscık Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz göreve başladı. Kaymakam Deniz'i kurum amirleri ve müdürleri karşıladı.

Kaymakam Deniz göreve başladı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

İçişleri Bakanlığı tarafından Kıbrıscik ilçesine Kaymakam görevlendirmesi yapıldı. Bakanlığın 28 Eylül 2023 tarihli kararına göre ilçeye atanan Kaymakam Ahmet Berkay Deniz göreve başladı. Kaymakam Deniz'i kurum amirleri ve müdürleri karşıladılar.

Karşılama sonrası makama geçen Kaymakam Deniz, kurum temsilcilerinden ilçenin genel durumu ve işleyiş hakkında bilgiler aldı.

AHMET BERKAY DENİZ KİMDİR?

1996 yılında Ankara'da doğdu. Eğitim hayatını Ankara'da geçiren Ahmet Berkay Deniz sırasıyla Yücetepe İlköğretim Okulu, Cumhuriyet Anadolu Öğretmen Lisesi ve Beysukent Koleji'ni bitirdi. 2020 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Kaymakam Deniz 2021 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu sınavı kazanarak 110. Dönem Afyonkarahisar Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İl merkez stajını Afyonkarahisar Valiliğinde tamamladıktan sonra sırasıyla Şırnak/Silopi ve Tekirdağ/Malkara ilçelerinde kaymakam refikliği stajlarını bitirdi. Devamında sırasıyla Konya-Bozkır Kaymakam Vekilliği, Sinop Vali Yardımcılığı, Sinop Boyabat Kaymakam Vekilliği vazifelerinin ardından Kaymakam Ahmet Berkay Deniz 09.10.2023 tarihi itibariyle Kıbrıscık'taki görevine başladı.


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir