Kaymakam Ayhan'dan okul ve kurs ziyareti

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan ve kurum müdürleri, Ibrıcak Coşkun Arda İlkokulu'nu ziyaret ederek okulun ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Okul ziyareti sonrasında Ibrıcak Köy Yaşam Merkezi Besi Sığırcılığı kursunu da ziyaret eden Kaymakam Ayhan, kursta gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirildi.

Kaymakam Ayhan'dan okul ve kurs ziyareti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp ve kurum müdürleri ile birlikte Ibrıcak Coşkun Arda İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet eden Ayhan, okulun ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Okul ziyaretinden sonra Ibrıcak Köy Yaşam Merkezi Besi Sığırcılığı kursunu da ziyaret eden Gerede kaymakamı Cengiz Ayhan, köy muhtarı ve köy halkı ile bir araya gelerek gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Kursiyerlerle bir araya gelen heyette Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Babayiğit ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mutlu Yıldız’da yer aldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir