İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den Bolu'da esnaf ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında, partisinin Bolu Belediye Adayı Mansur Şen ile birlikte esnafı ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den Bolu'da esnaf ziyareti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: Zeynep Sude YAVUZ - Tuğçe AKYÜZ

KAMERA: Helin TEKİN

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Bolu'ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gölyüzü Mahallesi’nde, Tavil Mehmet Paşa Caddesi üzerinde esnafı ziyaretleri gerçekleştirdi. Cadde üzerindeki dükkanları gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Akşener'e İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen ve partililer eşlik etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen'e destek istedi. 

"MANSUR BAŞKANIMIZA YÖNELİK BİR TEVECCÜH GÖRDÜM"

Esnaf ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Akşener, “Bolu’da Mansur Başkanımıza yönelik bir teveccüh gördüm. Onun tutumu, daha evvel yaptığı hizmetler. Belediye başkan yardımcılığı yaptı bir dönemde. O dönemdeki tutumu, davranışları, insanlarla iletişimi, dürüstlüğü etkilemiş.  En fazla da dikkatimi çeken o oldu. Kadınlar, biz arabada da el sallayarak gezdik. Kadınların, ilgili alakası iyiydi ve başörtülü, başı açık, genç, orta yaşlı hanımların, kadınların ilgisi, alakası vardı. ­Esnafın yine, benden çok ona… Yani tanıyorlar, biliyorlar ve el salladılar” dedi.

"MANSUR ŞEN BOLU'YA İYİ GELECEK BİR ARKADAŞIMIZ"

 İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen'in belediye başkanı olması durumunda Bolu'ya iyi geleceğini belirten Akşener, “Başa baş bir yarış geçecek gibi görünüyor. Benim gözlemim o. Şimdi bu epeyce bir adayın çıkıp, birbiriyle yarışması Boluluların lehinedir. Bu kutuplaşma siyasetinin dışına çıkılmış Bolu’da ben ona memnun oldum. Çünkü hizmetler üzerinden mücadele ediliyor, hizmetler, projeler üzerinden rekabet ediliyor. Birbirini kötülemek amaçlı değil. Dolayısıyla o kutup ziyareti, ittifak siyasetiyle, başka şehirlere baktığınız zaman, iki yumruk arasına sıkışıp kalıyor insanlar. Bunun Boluluların lehine olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Gerçekten Bolu’ya iyi gelecek bir arkadaşımızdır. İnşallah Boluluların kalbine girmeyi başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir