İlkay Bayrak Bolu'yu Romanya'nın köylerine benzetti..."Gecesi şatafatlı bir şehir gündüzü köy"

Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak, TV Bolu Youtube kanalında canlı yayınlanan Konuşuyoruz Programına konuk oldu. Gazeteci Mert Minisker’in moderatörlüğünü yaptığı programda İlkay Bayrak önemli açıklamalarda bulundu. Bolu’yu Romanya’nın köylerine benzeten Bayrak, “Romanya’da Noel zamanı her tarafta ledler olur. Gece çok şatafatlı görünür. Gündüz geçtiğinizde köyün içinden geçtiğinizi anlarsınız” dedi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak TV Bolu canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Moderatör Mert Minisker’in sorduğu soruları yanıtlayan Zafer Partisi Adayı Bayrak, Tanju Özcan’ın, Bolu’nun bir Avrupa kenti olduğuna yönelik açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Nakliye işinde çalıştığını ve iş gereği sık sık Avrupa’ya seyahat ettiğini belirten Bayrak, Bolu’yu nitelik olarak Romanya’nın geri kalmış şehirlerine benzeterek ‘Bolu Avrupa Kenti oldu’ söylemine tepki gösterdi. 

Bayrak, Tanju Özcan’ın Bolu halkını sokak ledleri ile kandırdığını iddia ederek “Bolu, Avrupa’da Romanya şehirlerine benziyor. Romanya’da Noel zamanı her tarafta ledler olur. Gece çok şatafatlı görünür. Gündüz geçtiğinizde köyün içinden geçtiğinizi anlarsınız. Bu led işine pavyon vizyonu diyorum. Aynı vizyonu buraya da yansıttılar. Amaçları ledlerle makyaj yapıp seçim üzeri vatandaşa pazarlamak” şeklinde konuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir