Hataylı ve Bolulu miniklerin ortak konseri büyük beğeni topladı

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Arkadaşım Keman Projesi'nde görev alan Bolulu öğrenciler ile Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hatay Kardeş Sesler Korosu öğrencileri Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde unutulmaz bir konser verdi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle özel ve ortak bir çalışmaya imza atan öğrenciler ''Arkadaşım Keman ve Hatay Kardeş Sesler'' adlı konser programı AİBÜ Mavi Salon'da gerçekleştirildi.

Programa, Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, davetliler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

ORTAK ÇALIŞMA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Hatay’dan gelen öğrencilerle ortak konser veren Arkadaşım Keman Projesi’nde yer alan minik öğrenciler, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Klasik müzik parçalarının yanı sıra, Türk müziğinin unutulmaz eserlerini de seslendirildiği konser, büyük beğeni topladı. Konserin sonunda miniklerin söylediği 23 Nisan şarkısına salonda bulunan büyükler de eşlik etti. Konserin sonunda konuşma yapan Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolulu ve Hataylı çocukların böyle güzel bir etkinlikte bir araya gelmesinin çok önemli olduğunu belirterek, “Projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum. 6 Şubat Depremleri meydana geldikten sonra Bolu halkı oradaki kardeşleri için adeta seferber oldu. Küçüğü büyüğü yaşlısı genci herkes oradaki kardeşlerinin yanına koştu. Biz ülke olarak biriz bütünüz kardeşiz. Zorluluklarda her zaman birbirimizin yardımına koşacağız, her zaman birbirimize destek olacağız” dedi. 

Vali Kılıç’ın konuşmasının ardından protokol üyeleri, projede görev alan eğitimcilere teşekkür belgelerini takdim etti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir