Genel sekreter Turhan Anaç Çaycuma'da Gerede'yi temsil etti

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı Genel sekreteri Turhan Anaç, Çaycuma'da düzenlenen değerlendirme ve istişare toplantısında Gerede'yi temsil etti.

Genel sekreter Turhan Anaç Çaycuma'da Gerede'yi temsil etti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı Genel sekreteri Turhan Anaç, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenen değerlendirme ve istişare toplantısında Gerede'yi temsilen, Ticaret ve borsa odalarının genel sekreterleri ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda, 2023 yılı bütçe çalışmaları ve odaların akreditasyon ve stratejik plan çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nda düzenlenen değerlendirme ve istişare toplantısına, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı genel sekreteri Turhan Anaç , Çaycuma TSO Genel Sekreteri Alper Püren ve Genel Sekreter Yardımcısı Recep Acar, Zonguldak TSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Kdz. Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar, Alaplı TSO Genel Sekreteri Taner Arslan, Akçakoca TSO Genel Sekreteri Kemal Başar ve Devrek TSO Genel Sekreter Vekili Murat Akar katılım sağladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir