Enkazdan çıkardıkları Boluspor formasını genç depremzedeye teslim ettiler

Gönüllü arama-kurtarma ekipleri, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde enkaz altında annesini babasını ve kız kardeşini kaybeden ve 72 saat sonra enkazdan çıkarılan 20 yaşındaki Alperen Yılmaz'ı tedavi gördüğü Bolu'daki hastanede ziyaret etti. 6 katlı binanın 3. katında bulunan genç depremzedeyi kurtaran Bolulu gönüllüler, enkaz altında Alperen Yılmaz'a ait Boluspor formasını bularak kendisine teslim etti.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER/Zeynep Sude YAVUZ

Kahramanmaraş merkezli depremde, büyük hasar gören Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde enkaz altında annesini babasını ve kız kardeşini kaybeden 20 yaşındaki Alperen Yılmaz,  72 saat sonra enkazdan çıkarılarak Bolu'ya sevk edilmişti. Bolu'da tedavi altında olan genci Başta Bolu Valisi Erkan Kılıç olmak üzere çok sayıda kişi ziyaret etti. Arama kurtarma ekiplerine destek vermek için gittikleri Hatay’da gönüllü olarak çalışan Mustafa Buğra Bulanık, Cumhuriyet Mahallesi Zafer Apartmanı'nın 6. katlı binanın enkazında Alperen'in sesini duymasının ardından, kepçenin açtığı enkaz çukuruna girerek 3. katta Alperen Yılmaz'ı buldu. Alperen'in yaşadığını gören Bulanık hemen arama kurtarma ekiplerine haber verdi. Arama kurtarma ekiplerine destek olan İstanbul Ümraniye Refah ekibi, Akkuyu Elektrik, HAK-SEV Operatörü Gürkan, Aydın Bulut, İsmail Hakkı Ata, Selami Civelek, Sabattin Yılmaz, Mehmet Ali Çam, Mehmet Şerif, Emre Akkuş ve Erdem Ata, genç depremzedeyi hastanede ziyaret etti. Enkaz altından Alperen'in Boluspor formasını bulan Bolulu kahramanlar, Alperen'e Boluspor formasını teslim etti. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir