Emekliye Müjde! Bayramda 5 Bin TL ikramiye geliyor...."Vatandaşlarımız EMİN olsun, tüm projelerimizi hayata geçireceğiz"

TV Bolu'da yayınlanan Konuşuyoruz programına konuk olan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu için hayata geçireceği projeleri anlattı. Belediye'yi kazandıkları takdirde, değişimi ilk önce emeklilerin hissedeceğini ifade eden Demirkol, "Vatandaşlarımız emin olsun, tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Belediye'yi almak nasip olursa değişimi ilk önce emeklilerimiz hissedecek. Önümüzdeki Ramazan Bayramında ihtiyaç sahibi emeklilerimize 5 bin TL ikramiye vereceğiz" dedi.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

TV Bolu'da Konuşuyoruz programında gazeteciler Mert Minisker ve Zeynep Sude Yavuz'un sorularını yanıtlayan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, ekip olarak uzun bir çalışma sonrası Bolu için 101 projeyi ortaya çıkardıklarını belirtek, “Biz Bolu halkına projelerimizi hayata geçireceğimize dair söz verdik. Söz bizim için namustur. 5 yıl içerisinde sözünü verdiğimiz 101 projeyi uygulayacağız” dedi. 

Seçimleri kazandıkları takdirde, belediyedeki değişimi ilk önce emekli vatandaşların hissedeceğini dile getiren Muhammed Emin Demirkol, önümüzdeki Ramazan Bayramında ihtiyaç sahibi emeklilerin 5 Bin Lira ikramiyelerini alacaklarını ifade etti. Demirkol, “İhtiyaç sahibi emeklilerimize her iki dini bayramda 5'er Bin Lira ikramiye vereceğiz. Diğer projelerimiz gibi bunun da çalışmasını yaptık. Belediyemizin bütçesine baktık, inceledik. İhtiyaç sahibi tüm emeklilerimize, yaş sınırı koymadan, burada ihtiyaç perspektifini de geniş tutarak her iki dini bayramda emeklilerimizin yüzünü güldüreceğiz. Seçimlerin hemen ardından Ramazan Bayramında söz verdiğimiz gibi 5'er bin Lira ihtiyaç sahibi emeklilerimizin hesaplarına yatacak. Emeklilerimiz için bir diğer önemli proje de Vefa Kart. Aslında Vefa Kart sadece emeklilerimiz için değil, emekli olmayan yaşlı vatandaşlarımızı da içine alıyor. Sonuçta emekli olmayan yaşlılarımız da var. Onlara tanımlayacağımız Vefa Kart ile su faturalarında %50'den %100'e varan indirimlerden yararlanabilecekler. ikinci olarak da belediyeye bağlı sosyal tesislerden indirimli fayladanma, ekstra puan yükleme ayrıca 65 yaş altı ihtiyaç sahibi emeklilerimize ulaşımda indirimler sağlama noktasında Vefa Kart ihtiyaç sahibi emeklilerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Bunu yaparken de hat sahiplerine yük olmaması adına, bu giderleri sübvanse edeceğiz. Ettiğimiz sübvansiyonla da hem emeklilerimizi hem de hat sahiblerini rahatlatacağız. Ramazan Bayramına az bir süre kalmasına rağmen emeklilerimize bu katkıyı nasıl yapacağımız sorulabilir. Biz devletimizin 24 saatini yeterli ve bereketli gören bir terbiyeyle yetiştik. Biz söz veriyorsak 1 Nisan'da koltuğa otururuz, geri kalan zaman içerisinde yetiştiririz. Biz sözümüzü yerine getiririz. İstiyoruz ki belediyemiz şehrin Emin'i olarak verdiği sözü yerine getidiğini vatandaşlarımız görsün” dedi. 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol'un yaptığı önemli açıklamarı haber sayfasındaki video bölümünden, TV Bolu Youtube ve Facebook kanalından izleyebilirsiniz. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir