Cumhuriyet'in 100. yılında Bolu temalı 100 fotoğraf sergilenecek ... Cumhuriyetin ilk yıllarındaki Bolu'yu merak edenler, bu sergiyi kaçırmayın

Bolu İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği (BOFSAD) tarafından Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde "Cumhuriyet'in 100. yılında 100 fotoğraf" sergisi açılacak.

Cumhuriyet'in 100. yılında Bolu temalı 100 fotoğraf sergilenecek ... Cumhuriyetin ilk yıllarındaki Bolu'yu merak edenler,  bu sergiyi kaçırmayın
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Bolu İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği (BOFSAD) beraberliğinde "Cumhuriyet'in 100. yılında 100 fotoğraf" konulu sergi açılacak.  Bolu temalı 100 fotoğraf 6 Kasım Pazartesi günü Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde sergilenecek. 

HERKES DAVET EDİLDİ

Açılacak sergi ile ilgili BOFSAD tarafından yapılan açıklamada  “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Bolu Fotoğraf Sanatı (BOFSAD) olarak birlikte düzenlediğimiz, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 100 Bolu Fotoğrafları sergimize davetlisiniz.” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir