Çizmeyi giydi sahaya indi

Bolu'nun Seben İlçesine Kaymakam olarak atandığı günden itibaren yaptığı çalışmalar ve ilgisiyle Seben halkının takdirini kazanan Kaymakam Tuğçe Orhan, ilçede yapılan yatırımları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Çizmeyi giydi sahaya indi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan atama kararları sonrasında Bolu'nun Seben İlçesine atanan Kaykamam Tuğçe Orhan, göreve ilk başladığı günden itibaren çalışkanlığı ile takdir toplamaya devam ediyor. Seben'de inşaatı devam eden Hükümet Konağı binası ve Çok Programlı Lise binası inşaatını incelemek üzere ayağına sarı çizme giyerek şantiye alanına giden Kaymakam Orhan, inşaat alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Kaymakam Orhan, daha sonra 2022 yılı “Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi” projesi kapsamında tamamlanan projeleri yerinde inceledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir