Bu sergiyi asla kaçırmayın...Dünyada bir ilk gerçekleşecek

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Sanatlar Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Orhun Türker'in sürdürülebilirlik kavramlarının yapay zeka ve artırılmış gerçeklik kavramı ile birlikte ele aldığı kişisel afiş tasarım sergisi 25 Aralık Pazartesi günü ziyaretçileriyle buluşacak. Türker'in kişisel afiş tasarım sergisi kendi kategorisinde dünyada ilk kez açılacak.

Bu sergiyi asla kaçırmayın...Dünyada bir ilk gerçekleşecek
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Sanatlar Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Orhun Türker tarafından hazırlanan kişisel afiş tasarım sergisinin açılışı 25 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 15:00'de BAİBÜ Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirilecek. Birleşmiş Milletler tarafından belirlenen Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları kapsamında yapay zeka ile hazırlanan 17 adet afiş tasarımı artırılmış gerçeklik desteği ile ziyaretçilerle buluşacak. Kendi kategorisinde dünyada ilk kez açılacak olan sergi, İnsan hakları ve insana yakışır yaşamaya odaklanan 17 adet tasarımı konu alacak. Tasarımlar ilk bakışta görülebilen görsellerden değil, aynı zamanda artırılmış gerçeklik ile daha fazla içeriğe ulaşılabilme imkanı sunacak.

Sürdürülebilirlik kavramlarının yapay zeka ve artırılmış gerçeklik kavramı ile birlikte ele alındığı bu sergiye öğrenciler, idari ve akademik personeller davet edilirken, ziyaretçilerin sergi alanına gelmeden önce akıllı telefonlarına “Artivive” uygulamasını indirmeleri önerildi. 


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir