BTP Mengen Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik; “Ben her zaman halkımın arasında olacağım”

BTP Mengen Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Mengen pazar esnafını ve cadde esnafını dolaşan Çelik; “Ben her zaman halkımın arasında olacağım. Onları dinleyerek, Mengenlinin isteklerini hayata geçireceğim. Mengen’in çehresini değiştireceğim.” dedi.

BTP Mengen Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik; “Ben her zaman halkımın arasında olacağım”
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Cumartesi günü Pazar esnafı ile buluşan BTP Mengen Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik pazar esnafı tarafından çok sıcak karşılandı.

Mustafa Çelik’e Mengenliden büyük ilgi

Çelik; ”Mengenli esnaf ürünlerini satamıyor, Mengenli istediği gibi alışveriş yapamıyor. Emekli 10.000 TL ile Mengen’de hayatını idame edemiyor. ” Dedi. Belediye başkanı olduğumuzda, esnafımızın sorunları bizim sorunumuz olacak, yıllardır sizi yönetenleri değiştirerek buradan değişime başlayalım” sözleriyle Pazar esnafından ve Pazar alışverişi yapan Mengenliden destek istedi.

“Ben Mengen’in eski Pazarköy beldesi Sarıkadılar köyündenim, Mengen’in evladıyım. Ben sizler gibi ekonomik zorlukları bilen biriyim. Sizi en iyi ben anlarım, sizi en iyi biz anlarız” diyen Çelik Mengenliden büyük ilgi gördü. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir