Bolu'da Sol Parti üyelerine tarikat bildirisi operasyonu

Bolu’da tarikat karanlığına hayır bildirisi dağıtan aralarında Sol Parti’nin il ve ilçe başkanlarının da bulunduğu 5 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bolu'da Sol Parti üyelerine tarikat bildirisi operasyonu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

6 yaşındaki çocuğun evlendirilmek istenilmesinin ortaya çıkması ülke genelinde tepkilere neden oldu. Yaşanan olayın ardından Bolu Sol Parti üyeleri de tarikat karanlığına hayır bildirisi dağıttılar. Sol Parti’nin dağıttığı bildirilerinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri aralarında Sol Parti’nin il ve ilçe başkanlarının da bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde arama yapılırken bazı dökümanlara el konulduğu öğrenildi.
Sol Parti’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Bolu'da tarikat karanlığına hayır bildirisi dağıtan il ve ilçe başkanlarımızla birlikte 5 Parti üyemiz gözaltına alındı. Suçluları koruyanlar bilsin ki susmuyoruz.  Tarikat karanlığının üzerine yürümeye devam edeceğiz.” denildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir