Hastaneye gidemeyen vatandaşlar için sağlık hizmeti

Bolu'da 'Sağlıklı Hayat İçin Bizim Köyde Buluşuyoruz' projesi kapsamında hastalıkların erken teşhisi için sağlık ekipleri köy halkını muayene etmek üzere Gerede'nin Samat köyüne gitti.

Hastaneye gidemeyen vatandaşlar için sağlık hizmeti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu'da hastalıkların ilerlemeden tedavi altına alınması için ‘Sağlıklı Hayat İçin Bizim Köyde Buluşuyoruz’ projesi kapsamında sağlık ekipleri Gerede halkını muayene etmek üzere Samat köyüne gitti. Hastaneye gidemeyen vatandaşlar için köy camisine kurulan mini hastanede ortopedi, enfeksiyon hastalıkları, göz, fizik tedavi gibi farklı branşlardan uzman doktorlar köy halkını muayene etti. Köyde yaşayanlara sigarayı bırakma, kanser tarama gibi çalışmalar da yapıldı. 

İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, projenin Göynük ve Mudurnu'da da hizmete devam ettiklerini ifade ederek "Burada muayene yaparken kanser taramalarında da bulunuyoruz. Koruyucu hekimliğin önemini vatandaşlarımıza bir kez daha anlatıyoruz." dedi. 

Muhtar Metin Özcan'da projeye destek veren sağlık ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir