Bolu Eğitim-Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurulu'nu Gerçekleştirdi

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: ZEYNEP SUDE YAVUZ

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Bolu 1 No’lu Şubesi’nde  5. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Termal Otel’de yapılan genel kurula sendika üyeleri ve yöneticileri, STK temsilcileri katıldı.

“EN BÜYÜK RESMİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜYÜZ”

Gerçekleştirilen kongrede güven tazeleyen Ahmet Koçak, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen’in mevcut üyeleriyle dünyanın en büyük sivil toplum örgütünü oluşturduklarını belirterek, “Dün ki üzücü olaydan sonra yüreğimizin bir yanı Bartın’da atarken şubemizin Genel Olağan Kurulu’nda resmi işlemleri yapmak üzere tamamladık. Eğitim Bir-Sen Bolu 1 Nolu şube olarak 5. Genel Kurulumuzu bugün tamamladık. Türkiye’de 500 bine yaklaşan Eğitim-Bir-Sen ve 1 milyon üzerinde olan Memur-Sen üyesiyle hem Türkiye’nin hem dünyanın en büyük resmi sivil topluk örgütüyüz. Bolu’da da 8 bin üyesiyle Memur-Sen olarak en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bin 700 lere dayanan üye sayısıyla da Eğitim-Bir-Sen olarak eğitim iş kolunda yetkili ve birinci sendikayız. Kongremize, üyelerimize ve bütün eğitim çalışanlarına hayırlı olsun diyorum.” dedi.

“SEÇİME TEK LİSTE İLE GİTTİK”

Koçak, delegasyonun tercihiyle seçime tek liste gittiklerini ve görevini özveriyle yürütmeye devam edeceğini belirterek, “Şuan için bugün ki seçime tek liste ile gittik. Tabi delegasyonun tercihi böyleydi. Bundan sonra farklı listeler olur ilerleyen süreçlerde, kongrelerde. Bugün önümüzdeki dört yıl içinde arkadaşlar bize, şuan itibariyle görev yüklemiş vaziyetteler. Sandıkların açılmasını bekleyeceğiz. Önümüzdeki dört yıl 2022- 2026 arasında yönetim kurulu arkadaşlarımızın, eğitim çalışanlarının, üyelerimizin, bütün eğitim çalışanlarının sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir