Bayram sevincini “Bolu Kültür ve Tarih Rotası” ile yaşadılar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından “Bolu Kültür ve Tarih Rotası” tanıtıldı.

Bayram sevincini “Bolu Kültür ve Tarih Rotası” ile yaşadılar
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen “Bolu Kültür ve Tarih Rotası” gezisi, Profesyonel Turist Rehberi ve Seyahat Acentesi İşletmecisi Fırat Oktar eşliğinde Bolu Müzesinden başladı. 14 tarihi yapının gezildiği turda, Bolu'nun kültürel değerleri anlatıldı.

“Bolu Kültür ve Tarih Rotası”  gezisine, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Turizm Fakültesi Dekanlığı ve  İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Müdür Yardımcısı Fazıl Karaduman,BAİBÜ Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İsa Bayhan, Batı Karadeniz Otelciler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ahmet demir, BAİBÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği öğrencileri, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli ve vatandaşlar katıldı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir