Bağımsız Türkiye Partisi Seben Belediye Başkan Adayı Ali Altınel "Artık sen, ben yok! Seben var!"

Bağımsız Türkiye Partisi Seben Belediye Başkan Adayı Ali Altınel geçtiğimiz Çarşamba günü, Seben pazarını ve Seben esnafını ziyaret etti.

Bağımsız Türkiye Partisi Seben Belediye Başkan Adayı Ali Altınel
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu’nun ilk kadın muhtarı, iki dönem muhtarlık yapmış olan Hikmet Altınel, torununa çalışmaları sırasında destek verdi. Seben’in Kesenözü köyünden olan Bağımsız Türkiye Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Altınel, memleketi olan Seben’de coşku ile karşılandı. Gençliği ile dikkat çeken Başkan Adayı; ‘’Seben genç bir başkan hak ediyor, bizim geleceğimizi belirleyecek olan, büyüklerimizin izlerinde bizleriz, artık sen, ben yok Seben var!’’ Dedi.

Vatandaşlarla hasbihal eden Altınel, Seben’in en büyük sorunlarını dile getirdi; ‘’Seben’in giderek yaşlanan nüfusu, sadece gençlerin değil, yetişkinlerin de terk etmeye başladığı nadide ilçemizin problemlerinin başında yer alıyor. İlçemiz giderek azalan tarım ve hayvancılık sebebiyle can çekişmekte. Bizim ilçemizin de taşı taş, toprağı toprak, hem öyle herhangi bir toprak değil, bin yıllarca üzerinde tarım ve hayvancılık yapılmış bir toprak. Neden Seben eski kudretli günlerine, hatta daha iyisine ulaşmasın.’’ Dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir