Geleneksel Altın Bıçak Esentepe Aşçılık Yarışması tamamlandı

Gerede Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Geleneksel Altın Bıçak Esentepe Aşçılık Yarışması bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirdi. Yarışmaya katılan aşçı adayları çok sayıda yemek yaparak birbirleri ile kıyasıya mücadele etti.

Geleneksel Altın Bıçak Esentepe Aşçılık Yarışması tamamlandı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Gerede Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Geleneksel Altın Bıçak Esentepe Aşçılık Yarışmasına katılan aşçı adayı öğrenciler ana yemek ve tatlı kategorisinde yiyecekler yaparak dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Gerede'de düzenlenen yarışmaya, Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp, Gerede Esentepe Aşçılık MTAL öğretmenleri katılım sağladı.  Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir