Allar, Bakan'a Gerede dosyası verdi

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya gelerek Gerede’nin sorunlarını dile getirdi, ilçede yapılması gerekenler hakkında sunum dosyası iletti.

Allar, Bakan'a Gerede dosyası verdi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçenin ihtiyaçları noktasında yapılması gereken konuları içeren dosyayı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya teslim ederek gerekli sözlerin alındığını belirtti.

Başkan Allar, Bakan Yumaklı ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’yı; Bolu Valimiz Erkan Kılıç, Ak Parti Bolu Milletvekilimiz Yüksel Coşkunyürek, Ak Parti Bolu İl Başkanımız Suat Güner, Yeniçağa Belediye Başkanımız Recayi Çağlar ve Dörtdivan Belediye Başkanımız Hamza Efe ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaret kapsamında; İlçemiz ile ilgili ihtiyaç duyulan konuları kendilerine ilettik. Verimli geçen görüşmeler için kendilerine şükranlarımı sunuyorum.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir