Alev alev yanarak küle döndü

Bolu’nun Göynük ilçesinde Gerişler köyünde kullanılmayan iki katlı ev yangında küle döndü. Yangın sırasında yükselen alevler köyde yaşayan vatandaşlara büyük korku yarattı.

Alev alev yanarak küle döndü
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Yangın saat 15.00 sıralarında Göynük ilçesine bağlı Gerişler köyünde meydana geldi. Köyde bulunan ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden köylülerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlerin kısa sürede yayılarak iki katlı evi sarması büyük korku yarattı. Köylüler itfaiye ekipleri ulaşana kadar orman yangınlarında kullanılmak üzere köylere gönderilen tanklarla yangına müdahale ettiler. 

İtfaiye ekipleri alevleri söndürmek için mücadele ederken yangının çevredeki evlere sıçramaması için de köye Göynük Orman İşletme Müdürlüğünden arazözler sevk edildi. Yangında alev alev yanan iki katlı bina küle döndü.

Yangının çıkış nedeni araştırılırken, jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir