Akgül Göynüklü vatandaşlarla birlikte iftar yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, Göynük Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Akgül Göynüklü vatandaşlarla birlikte iftar yaptı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili seçimleri öncesinde çalışmalarına durmak bilmeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, Göynük Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İftar öncesinde Fatih Sultan Mehmet’in hocası, İstanbul’un manevi Fatihi ve büyük ilim adamı Akşemseddin Hazretleri’nin türbesine giderek dua eden Akgül,  daha sonra iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. İftarın ardından  esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir