5 köyün sakinleri sabah namazında buluştu

"Sabah Namazında Buluşalım" projesi kapsamında Mudurnu'nun 5 farklı köyünde yaşayan vatandaşlar, sabah namazında bir araya geldi.

5 köyün sakinleri sabah namazında buluştu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, Mudurnu İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan “Sabah Namazında Buluşalım” projesi kapsamında 5 farklı köyde yaşayan vatandaşlar, birlikte namaz kılmak için Uzunçam köyündeki camide toplandı. Bu projede, müftülük personelleri, 100. Yıl, Bostancılar, Uzunçam, Hüsamettindere ve Çamurluk köyünden gelen vatandaşlar, İmam Tayfun Katmaz’ın kıldırdığı sabah namazı ile bir araya geldi. Namazın ardından cemaate ikramlar dağıtıldı.

Mudurnu İlçe Müftüsü Mustafa Yeşilorman, sabah namazında vatandaşlar ile buluşarak birlik beraberlik sağladıklarını ifade ederek, “Sabah bereketinde ilçe ve köylerimizde vatandaşlarımızla sabah namazında buluşarak birliktelik sağlıyoruz. Emeği geçen vatandaşlarımıza ve her programda daha fazla gayret göstererek çabalayan kıymetli görevlilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir