U19 Elit A Ligi'nde Boluspor U19, Yiğit Çavuşoğlu'nun son dakika golüyle lige tutundu

U19 Elit A Ligi'nde Boluspor U19, Giresunspor'u Yiğit Çavuşoğlu'nun son dakika golüyle geçti. Kırmızı beyazlı ekibin 13 haftalık galibiyet hasreti de Giresunspor maçıyla son bulmuş oldu.

U19 Elit A Ligi'nde Boluspor U19, Yiğit Çavuşoğlu'nun son dakika golüyle lige tutundu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

U19 Elit A Ligi'nde mücadele eden Boluspor U19, kendi evinde BITEXEN Giresunspor'u konuk etti.  Boluspor U19 takımı maça hızlı başladı. İlk yarı kırmızı beyazlı ekip, üst üste ataklar gerçekleştirdi. 

Boluspor U19 geliştirdiği ataklara rağmen Giresunspor deplasmanını geçemedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle kapandı.

Son dakika Yiğit Çavuşoğlu'nun golü galibiyeti getirdi

İkinci yarıya tempolu bir başlangıç yapan Boluspor U19, 88. dakikada  Murat Elmacı'nın kullandığı serbest vuruş sonrası defanstan seken topa Erdem Reis mükemmel orta ile karşılık verdi.   Topla buluşan Çavuşoğlu harika bir vuruşla  Giresunspor kalesini havalandırdı ve  son dakikalarda skoru  1-0'a getirerek Boluspor U19'u haftalar sonra galibiyetle tanıştırdı. Boluspor U19 Giresunspor karşısında aldığı galibiyetle lige tutunmuş oldu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir