Boluspor İzmir deplasmanından puan çıkartamadı

Trendyol 1. Ligin 25. Haftasında Boluspor önemi oldukça fazla olan maçta İzmir’de Göztepe’ye konuk oldu. Play-off yolundaki bu kritik maç öncesi Boluspor 7. Sırada Göztepe 2. Sırada bulunuyordu. Ev sahibi takım müthiş bir taraftar desteği ile maça çıkarken, Boluspor taraftarı da deplasman da hatırı sayılır bir taraftar grubu ile Gürsel Aksel stadyumunda yerini aldı.

Boluspor İzmir deplasmanından puan çıkartamadı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kırmızı beyazlı ekibimiz sahaya ağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Gigic, Naby, Onur, Jefferson, Avramovski, Hüsamettin, Anıl onbiri ile çıkarken Vüsal Isgandarli   ve Tunahan çiçek kulübede yer aldı.  Bu isimler dışında İsmail, Kubilay, Safa, İshak, Kerem, Tolunay, Ercan, ve Diarra Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’tan forma bekleyen isimler oldular.

İLK YARI GÖZTEPE FARKI

Maça iki takımda kontrollü başlasa da ev sahibi ekip bu devrede kontrolü eline aldı ve ilk yarının etkili olana tarafıydı. Bu yarıda bir çok pozisyondan faydalanamayan Göztepe uzatma dakikalarında kazandığı penaltı golü ile 1-0 önde gitti. Ekibimiz ilk devrede rakip kalede pozisyon bulamadı.

CEVAP VEREMEDİK!

Mücadelenin 2. yarısına da Göztepe etkili başladı. Ekibimiz maçtaki ilk şutunu 48. dakikada rakip kaleye gönderirken bu pozisyondan sonuç alamadı ve 1 dakika sonra ev sahibi ekip Göztepe Romulo ile farkı ikiye çıkarttı. Ligin ikinci yarısındaki en kötü futbolunu ortaya koyan Boluspor'un güçlü rakibi Göztepe karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamaması ve sahada mücadele gösterememesi mağlubiyeti de beraberinde getirdi.

2. DEVREDE İLK MAĞLUBİYETİMİZ

İkinci yarı oynadığı 7 maçın 5'ini kazanan ve 2 mücadeleden beraberlikle ayrılan Boluspor bu önemli seriye son verirken, bu devrede ilk mağlubiyetini İzmir ekibi karşısında almış oldu. En son yenilgisini 25 Aralık 2023'de Çorum FK maçında alan kırmızı beyazlılar bu önemli maçtan puan çıkartamadı. Ekibimiz bu sonuçla 39 puanda kalırken, Göztepe puanını 52'ye çıkarttı.     


 

KAYNAK: Spor14.Com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir