Bilinçli gelecek için eğitim verdiler

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak için öğrenci ve öğretmenlere “Güvenli internet kullanımı ve Bilişim Suçları”, “Çocuklar için Temel Güvenlik Bilgileri” konularında bilgilendirme yaptı.

Bilinçli gelecek için eğitim verdiler
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak için Kültür İlkokulu, Milli Egemenlik Ortaokulu, Behiye Baysal Ortaokulu'nu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette öğrenci ve öğretmenlere yönelik “Güvenli internet kullanımı ve Bilişim Suçları”, “Çocuklar için Temel Güvenlik Bilgileri” konulu seminer düzenlendi. Seminer kapsamında  “Sanal Dünyada Güvende Misiniz ve “Güvenli İnternet ve çocuk” konulu 845 adet broşür dağıtılırken 495 öğrenci ve 9 Öğretmene sunum yapıldı. Yapılan bilgilendirme faaliyetlerinde kız çocuklarına yönelik KADES (Kadın Destek Mobil Uygulaması) tanıtımı yapıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir