YETENEKLİ GÜREŞÇİLER KUPAYLA GERİ DÖNDÜ

29-30 EKİM 2022 Tarihlerinde Kocaeli Derince'de yapılan Cumhuriyet Kupası serbest stil Güreş Turnuvası'na katılan Bolu Sağlık Gençlik Spor Kulübü güreş takımı turnuvayı 3. sırada tamamlayarak Bolu’ya kupayla döndü.

YETENEKLİ GÜREŞÇİLER KUPAYLA GERİ DÖNDÜ
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

29-30 EKİM 2022 Tarihlerinde Kocaeli Derince'de yapılan, birçok il ve kulübün katılım sağladığı Cumhuriyet Kupası serbest stil Güreş Turnuvası’nda Bolu Sağlık Gençlik Spor Kulübü’nün yetenekli güreşçileri bir 1’incilik, bir 2’incilik, bir 3’üncülük ve bir de 5’incilik alarak turnuvayı takım olarak 3’üncülükle tamamladı.

Yetenekli Güreşçiler Kupayla Geri Döndü

Başkanlığını Saadet Dişli’nin yürüttüğü, antrenörlüğü Mehmet Coşkungönül’ün yönettiği turnuvaya katılan Bolu Sağlık Gençlik Spor Kulübü’nde, turnuvaya katılan yetenekli güreşçilerden Berkay Taha Kaygısız 62 kg’da 1’inci olurken, 85 kg’da Resul Efe Gündüz 2’inci oldu. Şecaat Nevzat 42 kg’da 3’üncülük kürsüsüne çıkarken Emre Çetinkaya ise 68 kg’da turnuvayı 5’inci olarak tamamladı. Bolu Sağlık Gençlik Spor Kulübü güreş takımı, alınan derecelerle turnuvayı 3’üncülükle tamamlayarak Bolu’ya kupayla geri döndü.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir