Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde Bankacılık Sektörünü Anlattılar

Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencilerinin bankacılık sektöründe kariyer fırsatları konusunda farkındalık sahibi, mülakat süreçleri ve istihdam olanakları konusunda bilgi sahibi olmaları maksadıyla, Bolu Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Halkbank Bolu Bölge Koordinatörü Yüsuf Ekşi’nin katılımıyla “Bankacılık Sektöründe Kariyer Yolculuğu” adında konferans düzenlendi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde Bankacılık Sektörünü Anlattılar
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Programa Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Bolu İl Koordinatörü Mesut Çınar, BAİBÜ, İİBF Dekanı ve Bolu MYO Müdürü Prof. Dr. Rahmi Yücel, BAİBÜ Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Tarhan, akademik personeller ile üniversitemizin farklı bölümlerinde eğitim gören çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hülya ER “Öğrencilerimizin gelecekleri için anlattığımız teorik bilgilerin yanında iş hayatında yer alan profesyonellerle buluşmalarını da önemsiyoruz. Bu doğrultuda kurumumuzda misafir etmekten mutluluk duyduğumuz Yusuf Ekşi beyefendiye, programımıza katkı veren üniversitemiz Kariyer Merkezimize, okul yönetimimize ve salonu yoğun bir şekilde dolduran öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Tarhan ise Kariyer Merkezinin yaptığı çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Tarhan “Ulusal staj programı başta olmak üzere öğrencilerimizin sektörel deneyimlerini arttırabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Öğrencilerimizi geleceğe yönelik sağlam bir şekilde hazırlamak bizim en önemli önceliklerimiz arasındadır. Bugün de bu vesile ile Yüsuf Ekşi beyin deneyimlerini aktarmasının öğrencilerimiz için çok önemli buluyor kendilerini ağırlamaktan da mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.
Bankacılık Sektöründe Başarılı Bir Kariyer için Önemli Tüyolar
Program konuğu Halkbank Bolu Bölge Koordinatörü Yüsuf Ekşi konuşmasında Halkbank’ın öncelik değerleri, iş prensipleri, genç istihdama yönelik kurum çalışmaları, Halkbank İnsan Kaynakları yapısı ve işe alım süreçlerinden bahsederken, teknolojik gelişmelere uyumun günümüzde kariyer süreçlerinin en önemli basamakları arasında yer aldığını ifade etti. Ekşi konuşmasında “Günümüz iş hayatında önemli parametreler bulunmaktadır. Bunlar ise öncelikli olarak iletişim ve teknoloji ile uyumluluktur. Bizler Halkbank ailesi olarak dinamik bir yapıda ülkemize hizmet veriyoruz. Bu dinamizmin içinde sizleri de aramızda görecek olmak bizleri de heyecanlandırıyor” ifadelerini kullandı.

Programın son kısmında öğrencilerin bankacılık sektörü, mülakat süreçleri ve kariyer imkanları hakkındaki soruları, konuk Yüsuf Ekşi tarafından cevaplandırıldı.

İnteraktif olarak gerçekleşen konferansın kapanışında Halkbank Bolu Bölge Koordinatörü Yüsuf Ekşi’ye Bolu MYO Müdürü Prof. Dr. Rahmi Yücel tarafından teşekkür belgesi ve hediye takdimi yapıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir