Boluspor'dan muhteşem geri dönüş

Trendyol 1. Ligde Boluspor 21. Haftada deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaştı. Başkent’te oynanan maç öncesi yüzlerce taraftar desteği ile maça çıkan ekibimiz geriye düştüğü penaltı kaçırdığı maçı 2-1 kazanmasını bildi

Boluspor'dan muhteşem geri dönüş
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kırmızı beyazlılar sahaya Çağlar, Posmac, Oğuz, Naby, Onur, Isgandarlı, Tunahan, Avramovski, Batuhan, Diarra, Anıl onbiri ile çıktı. Kulübede ise İsmail, Berk, Kubilay, Hakan, Jefferson, İshak, Kerem, Tolunay, Hüsamettin, Ercan yer aldı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak ideal on biri ile sahada yer alırken, yeni transfer Jefferson kadroda yer almasına rağmen ilk on birde tercih edilmedi. Maçın ilk yarısında ev sahibi ekip Boluspor’a karşı daha üstün gözükse de kırmızı beyazlı ekibimizin savunması iyi kapanarak rakibine gol şansı vermedi. Bu devrede Boluspor adına Posmac’ın son bir topu direkten dönerken ekibimiz öne geçme şansını direkte bıraktı. İkinci yarıya iki takımda etkili başlasa da ev sahibi ekip 48. dakikada Selim ile öne geçti. Bu gole 57. Dakikada köşe vuruşundan gelen topa Posmac çatala gönderdi ve skoru eşitledi. Mücadelenin 79. Dakikasında Boluspor’un kazandığı penaltı vuruşunu kaleciye nişanlayan yeni transfer Tunahan ekibimizin öne geçme fırsatını tepen isim oldu. Mücadele böyle bitecek derken 90+3’de Boluspor’un bir kez daha kazandığı penaltıyı Oğuz Kaan gole çevirdi ve ekibimiz kritik mücadeleyi 2-1 kazanmasını bildi. Bu sonuçla birlikte üst üste 3. galibiyetini alan Boluspor puanını 32'ye yükseltirken, Ankara Keçiörengücü 23 puanda kaldı. Ekibimiz play-of yolunda önemli bir galibiyet aldı. 

Goller: Posmac, Oğuz Kaan.

KAYNAK: Spor14.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir