Bandırmaspor'u 2-1 yendik!

Trendyol 1. ligde Boluspor ligin 19. haftasında Boluspor sahasında konuk ettiği Bandırmaspor'u 2-1 mağlup etti. Ekibimizin gollerini Posmac ve Bettaib atarken Bettaib'in attığı gol oldukça tartışıldı. Bu sonuçla play-of yolunda ekibimiz Boluspor, Bandırmaspor ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi.

Bandırmaspor'u 2-1 yendik!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ligin 19. haftasında Boluspor Bandrmaspor karşısına Çağlar, Posmac, Oğuz, Naby, Onur, Isgandarlı, Tunahan, Avramovski, Batuhan, Diarra, Anıl onbiri ile çıktı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak hücum hattında 4 yeni transferi bu karşılaşmada sahaya sürdü.

 GOLÜMÜZ UZATMADA GELDİ

 Maça konuk ekip etkili başlasa da Boluspor dengeyi çabuk kurdu. İlk devrenin genelinde iki takımda rakip kalede etkili olamazken, Boluspor'un rakibine oranla üstün olduğu ilk yarıda ekibimiz golü Posmac ile 45- 1'de buldu ve soyunma odasına 1-0 önde gitti. 

BİR PENALTIMIZ GÜME GİTTİ 

İkinci yarıda yine orta saha mücadelesi halinde geçen maçta ekibimiz Bandırmaspor'a pozisyon vermezken, rakip kalede zaman zaman kontra ataklarla şans yakalamaya çalıştı. Bu devrede Boluspor'un mutlak bir penaltısı hem maçın hakemine, hem de Var'a takılınca ekibimizin farkı ikiye çıkarma şanşı elinden alındı. 

SON BÖLÜMLER FİLM GİBİ OLDU 

Maçın son bölümleri ise oldukça ilginç anlar yaşandı. Bir hava atışı sonrası Posmac'ın ileriye gönderdiği topu Bettaib filelere gönderdi. Bu gol sonrası konuk ekibin itirazları sonrası Boluspor rakibin kendi filelerine gol atmsaına izin verdi ve skor 2-1 oldu. Kalan bölümlerde başka başka gol olmayınca kritik maçı ekibimiz Boluspor 21 kazandı ve haftayı 3 puanla kapattı. Bu sonuçla Boluspor puanını 26 yaparken, Bandırmaspor 30 puanda kaldı.

KAYNAK: Spor14.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir