Zafer Partisi'nden Tanju Özcan'a hodri meydan.... 'Canlı yayına çıkalım'

Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Başkan Tanju Özcan'la ilgili önemli bir bilgiye sahip olduğunu ve bunu zamanı geldiğinde kamuoyu ile paylaşacağını söylemişti. Serdar Çuhadar, Zafer Partisi olarak net konuştuklarını belirterek Tanju Özcan'a canlı yayına çıkma teklifinde bulundu.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak ve Zafer Partisi Bolu İl Teşkilatları Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette gazetecilerin geçtiğimiz haftalarda yaptığı ve Tanju Özcan hakkında önemli bir bilgiye sahip olduğu yönündeki açıklamasını sorması üzerine İl Başkanı Serdar Çuhadar, sahip olduğu bilgiyi Tanju Özcan'la canlı yayında açıklamak istediğini belirterek, Bolu Belediye Başkanı'nı canlı yayına çıkmaya davet etti. 

 TANJU BEYİ KAMERALARIN ÖNÜNE BEKLİYORUM

Geçen hafta yaptığı açıklamanın ardından Tanju Özcan'ın kendisine mesajlar çekerek aradığını ve bir belediye başkanına yakışmayacak üslupta iletişim kurduğunu açıklayan Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, Tanju Özcan'ı canlı yayına davet ederek, sahip olduğu bilgiyi kameralar önünde kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.

Çuhadar, “Geçen bir açıklama yapmıştım. Bunun üzerinden çok spekülasyonlar ortaya çıktı.  Sahada gezerken Cumhuriyet Halk Partili seçmenlerden birçoğu inanılırlık noktasında bana tamamen güvendiğini ifade etti. Ama sosyal medyadaki çoğunluğu bot ve trol hesaplar olmak üzere konunun aslını bilmeden bazı kişiler de kendilerine göre yorum yapmış. Tanju Özcan’ın bana karşı gecenin 1’inde attığı tehdit, hakaret mesajlarını hepsi kayıtlı bizde. Bunlar hoş şeyler değil. Ben kendisine karşı hiçbir zaman üslubumu bozmadım. Siyasi olmaktan daha öte milli bir mesele.” 

EKOSELİ CEKET VURGUSU

Tanju Özcan'ın Zafer Partisi'nin çağrısına nasıl cevap vereceğini tahmin ettiklerini de dile getiren Çuhadar, “Ben Tanju Bey’i buraya bekliyorum. Bolu kamuoyunun gözü kulağı olan gazeteciler var. Bu günden itibaren 3 gün içerisinde buyursun gelsin. Kameralar huzurunda, Bolu kamuoyunun da duyması üzere kendisini buraya istediği saatte bekliyorum. Burada tüm Bolu’nun net bir şekilde duyabileceği şekilde kendisine soruyu sormaya hazırım. Kendisi de bunu kameralar önünde cevaplasın. Takdiri de Bolu seçmenine, Bolu kamuoyuna bırakalım. Ben net bir şekilde kendisini davet ediyorum. Ama ekoseli ceketini giysin gelirken.  Eminim kendisi ‘Ben onları ciddiye almıyorum’ diyecektir.  O zaman gece bana ‘konum atıyorum gel söyle, bu konu neyse bir an önce açıkla, açıklamazsan şöylesin’ tarzında benim ailemin yanında tehdit mesajları atmayacak" dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir