Zafer Partisi'nden Tanju Özcan'a adaylıktan çekil çağrısı

Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, Bolu Belediyesi'nin önünde düzenlediği basın toplantısında Tanju Özcan'a seçimlerden çekilme çağrısı yaptı. Çuhadar Tanju Özcan'a seslenerek “Senin en korktuğun buluşmayı ben biliyorum. Türkiye’ye yayınlayacağım. Seçimler öncesinde çekilmen, senin için en hayırlısı olacaktır” dedi.

Zafer Partisi'nden Tanju Özcan'a adaylıktan çekil çağrısı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı 1’nci Oturumunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Meclis Üyesi ve Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak arasında tartışma yaşandı. Özcan, Bayrak’ın toplantıdan çıkarılması için talimat verdi. Zabıta Müdürü İlkay Bayrak'ı salondan çıkartamayınca Tanju Özcan, müdürü görevden alıp oturumu sonlandırdı. Dün akşam yaşanan olaylı meclis görüşmelerinin ardından Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, Bolu Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı.

DURUMA TEPKİSİZ KALAN MECLİS ÜYELERİNİ ELEŞTİRDİ

Çuhadar, meclisteki diğer üyelerin yaşananlara tepki göstermemesini eleştirerek, “Orada muhalefet, meclis üyeleri arasında Cumhuriyet Halk Partili olmayan bir sürü meclis üyesi vardı. Onlara buradan teessüflerimi bildiriyorum. Sizin birlikte vazife yaptığınız arkadaşınızı o şekilde maniple eden, salondan atmaya kalkan bir idareye karşı orada sizlerden beklerdik ki sesinizi siz de yükseltin” dedi.

SERDAR ÇUHADAR GUGUK KUŞU İMASI İLE NE DEMEK İSTEDİ

Tanju Özcan için ‘Guguk kuşu’  benzetmesi yapan Çuhadar, “Kendinize bir türlü sıfat bulamıyorsunuz. Ben size buradan söylüyorum, arzu ettiğiniz şekilde. Sayın Tanju Özcan Bey Başkan Hazretleri… Bolu’daki ve tüm Türkiye’deki rafine Atatürkçülere sesleniyorum. Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi içerisindeki guguk kuşlarının başıdır” ifadelerini kullandı.

ÖZCAN KİMİNLE BULUŞTU?

Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar basın açıklamasında, Özcan’ın gizli bir buluşmasını bildiğini ve ilerleyen zamanda bu bilgiyi açıklayacağını söyleyerek, “Bu kesinlikle benim emin olduğum bilgiler neticesinde söylediğim bir şeydir. Bunu buradan bugün açıklamayacağım. Kendisi eminim şöyle düşünecek, ‘Acaba Zafer Partisi Bolu İl Başkanı benim hakkımda hangi bilgiyi biliyor, hangi buluşmaları biliyor da böyle bir şey ortaya attı. İşte Tanju Özcan hazretleri… Senin en korktuğun buluşmayı, ben biliyorum. Bunu Bolu’dan tüm Türkiye’ye yayınlayacağım. Rafine Atatürkçülerin, senin yüzüne bakmaya dahi tenezzül etmeyeceği günler çok yakın. Seçimler öncesinde çekilmen, senin için en hayırlısı olacaktır” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir