Yollar artık trafiği kaldırmıyor...Bolu'da trafik çilesi

Bolu şehir merkezinde daralan yollar ve artan araç sayısı nedeniyle özellikle işe giriş ve çıkış saatlerinde trafik çileye dönüşüyor. Sürücüler, kavşakları geçmek için dakikalarca trafikte beklemek zorunda kalıyor.

Yollar artık trafiği kaldırmıyor...Bolu'da trafik çilesi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu şehir merkezinde trafik ve park sorunu vatandaşlar için adeta işkenceye dönüştü. Özellikle işe giriş ve çıkış saatlerinde oluşan araç yoğunluğu nedeniyle ana artellerde büyük şehirleri aratmayan trafik yoğunluğu yaşanıyor. Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'nda günün belirli saatlerinde trafik durma noktasına geliyor. İş çıkışı evine gitmek isteyen vatandaşlar, sıkışan trafikte dakikalarca beklemen zorunda kalıyor. Şehir içi yolların daralması ve alternatif güzergahlar üretilmemesi nedeniyle trafiğin çileye döndüğü Bolu'da vatandaşlar yetkililerden sorunun çözümü için harekete geçmesini bekliyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir