Yetenekli sporcular Bolu'ya madalya ile geri döndü

Bursa'da düzenlenen Yıldırım Belediyesi Karate Şampiyonası'nda Bolu'yu temsil eden genç Kyokushin sporcuları madalyayla Bolu'ya geri döndüler.

Yetenekli sporcular Bolu'ya madalya ile geri döndü
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bursa'da düzenlenen Yıldırım Belediyesi Karate Şampiyonası'nda Kyokushın Karate takımından olan Ali Kağan Sarışınoğlu 2. olurken,Medine Üzük ise bronz madalya sahibi olmaya hak kazandı.

2022 turnuvalarını birçok ulusal ve uluslararası platformda başarıyla tamamlayan ve 2023 Türkiye Şampiyonaları hazırlığını büyük özveriyle sürdüren genç Karate takımından şampiyonaya katılan 3 sporcudan ikisi madalya kazanmaya hak kazandı. Antrenörleri İbrahim Damar liderliğinde turnuvaya katılan sporculardan Ali Kağan Sarışınoğlu Minik Erkek 40 kilogramda ikinci oldu. Bayan 55 kilogram sıkletinde ise Medine Üzük Ümit bronz madalya almaya hak kazandı. Genç sporcular madalyalar ile Bolu'ya geri döndü. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir