Yağcı “Seçim yardımı alan siyasi partilerin seçimlere ayırdığı bütçe ile onlarca işletme kurabilirdik”

Bağımsız Türkiye Partisi Bolu Belediye Başkanı Adayı Mustafa Yağcı, Sümer Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Çalışmaları sırasında güler yüzler ile karşılaşan Yağcı, esnafların sorunlarını dinledi. Bölge esnafının giderek zorlaşan şartlarda ayakta kalabilmelerinin zorlaştığını belirten Yağcı, Bolu için projelerini dile getirdi.

Yağcı “Seçim yardımı alan siyasi partilerin seçimlere ayırdığı bütçe ile onlarca işletme kurabilirdik”
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 Özgür Konut, Özgür İşyeri projesinden bahseden Yağcı; ‘’Oluşturacağımız master planları ile konut ve iş alanlarını birbirinden ayıracağız, konutlar bir rant merkezi olmaktan çıkacak. Sosyal dokumuzu korurken mahalle hayatımızı yeniden şekillendireceğiz.’’ Sümer mahallesi esnafını da doğrudan ilgilendiren, mahalle kültürünün ve mahalle esnafının önemine değindi.

Giderek azalan KOBİ’lerin ülke ve şehir ekonomisindeki önemine değinen Yağcı, bu sorunun çözümü için hazırlamış oldukları İstihdam Sağlayan Belediye – Çalışan Toplum projesinden bahsetti; ’’Göreve geldiğimizde 81 şehrimizi sadece fiziksel değil aynı zamanda ekonomik anlamda dönüştürmeyi hedefliyoruz. Sürdürülebilir istihdam yaratmak için yerel işletmelere destek olacak, girişimciliği teşvik edecek ve nitelikli eğitim programlarıyla toplumumuzun becerilerini geliştireceğiz. Vatandaşlarımızın katkıda bulunduğu ve kazandığı bir şehir hayaliyle yerel ekonominin güçlenmesi için sadece iş olanakları açmakla kalmayacak aynı zamanda toplumumuzun refah seviyesini artırarak şehrimizi yaşanabilir kılacağız.” Dedi.

BTP Bolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı, özellikle KOBİ’lerin değerli vakitlerini evrak işleri ile kaybetmesinin işletmelerine, dolayısıyla mahallelerine ve yerel ekonomiye kaybettirdikleri değeri geri kazanmak adına Dijital Belediye – Verimli Zaman projesinden bahsetti; ‘’Hızla gelişen ve ilerleyen dünyada her saniyesi kıymetli olan vatandaşlarımızın minimum çabayla maksimum hizmet almasını sağlayacağız. Bunu dijital çağın imkanlarını vatandaşlarımıza sunduğumuz e-belediyecilik uygulamalarıyla hayata geçireceğiz. Belediyecilikte kağıt, mühür, imza, damga gibi süreç yavaşlatan her türlü uygulamayı kaldırıp, yerlerine avucumuzun içine sığan yeni uygulamalar getireceğiz.” Dedi.

Ayrıca BTP adayı; “Seçim yardımı alan siyasi partilerin seçimlere ayırdığı bütçe ile onlarca işletme kurabilirdik. Bu bizim cebimizden harcanan para. Bu kadar fütursuzca harcayamazsınız.” Diyerek siyasi partilerin seçim bütçelerinin aşırı olduğuna dikkat çekerek, iktidar olduklarında tüm siyasi partilerin seçim yardımlarını keseceklerini ifade etti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir