Yağcı “Bolu'yu sporun merkezi haline getireceğiz”

Bağımsız Türkiye Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı Karaçayır mahallesinde bulunun Alibaba spor kompleksinde antrenman yapan Bolu Gençlerbirliği Futbol Akademisini ziyaret etti. Bolu Gençlerbirliği Futbol Akademisi bünyesinde antrenman yapan çocuklar ve aileleriyle buluştu.

Yağcı “Bolu'yu sporun merkezi haline getireceğiz”
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Spor akademisi öğrencilerini izlemeye gelen aileler ile konuşan BTP Başkan Adayı Yağcı, sözlerine sosyal faaliyetlerin çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatlarındaki temel ihtiyaçlardan biri olduğu ve bunun ekonomik yükünün çocuklarımızın ailelerinin ve gençlerimizin sırtında ağır bir yük olduğundan bahsederek başladı. ‘’Gençlerin sosyal faaliyetlerin ekonomik yükü altında ezildiği bu dönemde sosyal faaliyetlere erişim hakkı olduğunun farkında olarak bu alanda da finansal destek sağlayacağız. Her şehirdeki gençlerin sosyal faaliyetlere erişimini belediye bazında açtığımız kültür ve sanat merkezleri ile kolaylaştıracağız. Gençlerimizin sosyalleşeceği mekanları (kafe, oyun merkezleri, dijital platformlar vb.) artıracağız. Gençlere belediye tesislerinde özel kontenjan oluşturulacağız, sporun hayatlarında yer alması için belediye etkinlik ve teşvikleri düzenleyeceğiz. Haftada en az 2 gün belediyelerimize ait bir saha yahut tesiste spor yapan gençlerimize "Sağlıklı Yaşamı Teşvik" programı kapsamında spor bursu vereceğiz. Bolu’yu sporun merkezi haline getireceğiz.” dedi.

                Çocuklarımızın ve gençlerimizin hayalleri doğrultusunda hayatlarının şekillenmesini sağlayabilecek bir yerel yönetim anlayışından bahseden Yağcı, projelerini ebeveynlere sundu; “Gençlerin kaygısız, geleceğe umutla bakan insanlar olması gerekirken yaşadığımız bu zor dönemde önlerinde mücadele etmeleri gereken birçok engel bulunmaktadır. Belediyeler olarak gençlerin geçinmelerini, barınmalarını, kendilerini geliştirmelerini ve hayata katılmalarını kolaylaştıracağız. Onlara Atatürk gençliğine yaraşır bir vizyon ve hayat kalitesi sunacağız. Böylelikle gençlerimize hayal ettikleri geleceği inşa edebilme imkanı vereceğiz. Milletleri ayakta tutan ve geleceklerini teminat altına alan o ülkedeki genç nüfusun varlığıdır. Bir şehirde genç nesil ne kadar yetişmiş, keyfiyetli ve hayata bakışı üst seviyede bulunursa o şehir o derece güçlü ve dinamik olur. Şehirlerimizi güçlendirip ülkemizi kalkındırmak gençliği belediyeler olarak önce biz kalkındırıp yükselteceğiz.”

Aynı zamanda yerel yönetimlerde gençlerin fikirlerinin önemine değinen Yağcı, Belediye Gençlik Meclisi projesinden bahsetti; “Bolu'da belediyemiz bünyesinde bir Gençlik Meclisi kuracağız. Gençlerimizin taleplerini düzenli olarak birinci ağızdan toplayacak, istek ve ihtiyaçlarını sürekli takip ederek anında karşılık vereceğiz. Ayrıca şehrimizin sorunlarının çözümünde daima gençlerle beraber çalışacağız.” Dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir