Vatandaş isyan etti Tanju Özcan'ın imdadına Mansur Yavaş yetişti

Vatandaş isyan etti Tanju Özcan'ın imdadına Mansur Yavaş yetişti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu son yılların en etkili kar yağışı ile karşı karşıya kalırken şehir merkezinde kar kalınlığı 74 cm'e yüksek yerlerde 120 cm'e kadar ulaştı. Bolu için normal sayılacak kar yağışlarında bile Bolu halkının tepkisini çeken Bolu Belediyesi, son yağışta adeta karın altında kaldı. Vatandaşlar açılmayan yollar ve kaldırımlar nedeniyle isyan noktasına geldi. Özellikle sosyal medyada tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine önce Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir daha sonra da Başkan Tanju Özcan açıklama yaparak belediye ekiplerinin görevlerinin başında olduğunu ve haksız eleştirilere maruz kaldıklarını söyledi. 

TANJU ÖZCAN 'DOĞAL AFET' DEDİ VATANDAŞ ÖNCEKİ KAR YAĞIŞLARINI HATIRLATTI

Tanju Özcan,  durumu 'doğal afet' ve 'bugüne kadar görülmemiş ölçüde yoğun kar yağışı' olarak tanımlasa da Bolu halkından gelen tepkiler Bolu Belediyesi'ni adeta çaresiz bıraktı. Vatandaşlar son yağışın normalin üstünde olduğunu fakat belediyenin Bolu için normal sayılabilecek her kar yağışında yetersiz kaldığını söyleyerek duruma isyan etti. 

BOLU HALKININ YARDIMINA MANSUR YAVAŞ YETİŞTİ

Bolu Belediyesi'nin karla mücadelede yetersiz kalması üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş devreye girdi. Mansur Yavaş'ın talimatıyla Ankara'dan Bolu'ya kar küreme araçları sevk edildi. Gece saatlerinde Bolu'da olan araçlar cadde ve sokaklarda kar kürüme çalışmalarına başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin gönderdiği 5 kar küreme aracının çalışmaya başlaması ile cadde ve sokaklar da normale dönmeye başladı. 

Mansur Yavaş resmi Twitter hesabından Bolu'ya gönderdiği araçlarla ilgili bir gönderi paylaştı. Yavaş'ın attığı tweette: "Karla mücadele araçlarımız yağışın olumsuzluklarından etkilenen komşumuz Bolu'ya desteğe gitti.  Bolu'daki çalışmalarımızı da kartakip.ankara.com.tr adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz. İyi günde de kötü günde de daime dayanışma içindeyiz. @tanjuozcanchp @bolu_belediyesi" ifadeleri yer aldı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • NAİL SEVİMSOY (2 yıl önce)
    BOLU BELEDİYESİNİN İMKANLARINI BİLMİYORUM. DOĞAL AFETTE BÜTÜN BELEDİYELER BİRBİRİNE YARDIM EDİYOR, YARDIM GÖNDERİYOR. ANKARA İSTANBUL YOLU BİLE KAPANDI; BU KADAR KAR YAĞMASIDA "DOĞAL AFETTİR". MANSUR BAŞKANA TEŞEKKÜRLER, SAYGILAR, SEVGİLER. TANJU BAŞKANA İLLAKİ LAF SOKACAĞIZ DİYORSANIZ, İSTANBUL- ANKARA YOLUNU, G.ANTEP YOLUNU DA DÜŞÜNEREK KARAYOLLARINI DA DAHİL EDİN. TANJU BAŞKANA BAŞARILAR DİLERİM.
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir