Vali Baba'dan o öğrencilere sürpriz

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Valiliği önünde gerçekleştirilen basın toplantısında “Devlet Millet El Ele Eğitime Destek Kampanyası” kapsamında gerçekleştirilen kampanya hakkında bilgiler verildi. Bolu Valiliği iş birliği ile gerçekleştirilen kampanyaya destek veren oda başkanları basın toplantısına katıldı. Bolu Valisi Ahmet Ümit düzenlediği basın toplantısında dezavantajlı öğrencilere sürpriz yaptı.

TÜM İHTİYARLARINI KARŞILAMA NOKTASINDA HER ZAMAN GAYRETLİ OLDUK.

Vali Ümit yaptığı açıklamada dünya ile beraber ülkemizin de koronavirüsle mücadele ettiğini belirterek yaklaşık bir buçuk yıldır devam eden online eğitim sürecine değindi. Ardından 6 Eylül tarihinden itibaren tüm kademelerde eğitim öğretimin başlayacağını belirten Vali Ümit öğrencilere müjde verdi. Devlet Millet El Ele Eğitime Destek Kampanyası çerçevesinde annesini, babasını veya her ikisini de kaybetmiş öğrencilere en geç 9 Eylül tarihine varıncaya kadar kurulmuş olarak teslim edilmek üzere 95 hane de 132 öğrencimize 132 tane çalışma masası, 132 tane çalışma sandalyesi, 132 tane çalışma lambası, kitaplık ve hepsine kırtasiye seti temin edildiğini belirterek ‘’ Öksüz ve yetim öğrencilerimiz bizim en önemli dikkat ettiğimiz hususlardan bir tanesi. Tüm ihtiyarlarını karşılama noktasında her zaman gayretli olduk. Bundan sonra da inşallah gayretli olacağız. Bu masa ve sandalyelerin çocuklarımıza bir hediye bir sürpriz olmasını ve onlar için bir motivasyon sebebi olmasını temenni ediyorum. Öğrencilerimize hayırlı olsun inşallah.’’ dedi.

ÇOCUKLARIMIZA BİR HEDİYE BİR SÜRPRİZ OLMASINI VE ONLAR İÇİN BİR MOTİVASYON SEBEBİ OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in açıklamaları şu şekilde:

‘’Bildiğiniz gibi bir buçuk yıldır dünya ile beraber ülke olarak ve Bolu olarak koronavirüsle mücadele ediyoruz. Maalesef bu bir buçuk yıl içerisinde birçok paradigmalarımız değişti. Yapmakta olduğumuz uygulamalar ya durduruldu ya değiştirildi ya da kısaltıldı. Bunlardan en önemlilerinden bir tanesi eğitim öğretimdi. Yaklaşık bir buçuk senedir eğitim öğretim faaliyetlerimiz 8. ve 12. Sınıflarımızın bir de hazırlık öncesi çocuklarımızın dışındakiler hep online eğitime tabi tutulmak zorunda kaldı. Tabi online eğitime tabi tutulmak ya da online eğitim yapmak aynı zamanda teknolojik ürünlerle mümkün yani internet, tablet veya bilgisayar lazım. Her öğrencimizin de buna sahip olmadığını biliyoruz. Geçen sene Devlet Miller El Ele Eğitime Destek kampanyası düzenlemiştik. İmkânı kısıtlı olan bin 724 öğrencimize tablet alıp teslim etmiştik. Aynı zamanda o süreç içerisinde annesini veya babasını kaybetmiş, ya da her ikisini kaybetmiş çocuklarımızın ihtiyaçlarının tamamının karşılanmasına yönelik çalışmalarımız vardı. Bu öğrencilerimize de masa, sandalye, çalışma lambası, kitaplık ve kırtasiye seti almayı planlamıştık. Netice itibariyle geçen sene bir buçuk yıl eğitim öğretime sürekli devam edemedikleri için bu çocuklarımız bu sene eğitim öğretim yılı başında kendilerine taktim etmek üzere planlama yapmıştık. İnşallah 6 Eylül’den itibaren bildiğiniz gibi ilimizde okul öncesi, ilkokul, orta okul ve liselerde tüm kademelerde eğitim öğretim yüz yüze başlayacak. Bu çerçevede bütün tedbirler alındı bununla ilgili ayrıca değerlendirme yapacağız birlikte ama bugün itibariyle Devlet Millet El Ele Eğitime Destek Kampanyası çerçevesinde daha çok esnafımızın, ticaret odamızın ziraat odamızın katkılarıyla ve aynı zamanda bizim valilik olarak kendi katkılarımızla temin ettiğimiz tabletlerin dağıtılmasının arkasından bugün annesini, babasını veya her ikisini de kaybetmiş olan çocuklarımızın evlerinde en geç 9 Eylül tarihine varıncaya kadar kurulmuş olarak teslim edilmek üzere 95 hanede 132 öğrencimize 132 tane çalışma masası, 132 tane çalışma sandalyesi, 132 tane çalışma lambası, kitaplık ve hepsine kırtasiye seti temin ettik. Bunları ihale yolu ile temin ettik. Bu çevrede gördüğünüz numuneler sadece görülsün diye konuldu normal şartlarda bunlar evlerde çocuklara teslim edilecek inşallah. Öksüz ve yetim öğrencilerimiz bizim en önemli dikkat ettiğimiz hususlardan bir tanesi. Tüm ihtiyarlarını karşılama noktasında her zaman gayretli olduk. Bundan sonra da inşallah gayretli olacağız. Bu masa ve sandalyelerin çocuklarımıza bir hediye bir sürpriz olmasını ve onlar için bir motivasyon sebebi olmasını temenni ediyorum. Öğrencilerimize hayırlı olsun inşallah. ‘’

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir