Türkiye'nin en iyi çıkış yapan danışmalık şirketi Bolu'da

Bolu’da e-ticaret alanında faaliyet gösteren Kuzey Grup Eğitim ve Danışmanlık, büyük bir başarıya imza atarak Altın Boğaz Meslek Başarı Ödülleri 2022’de yılın en iyi çıkış yapan danışmanlık şirketi oldu.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Türkiye’nin siyasetten iş dünyasına, spordan sanat camiasına kadar seçkin kişilerin ödüllendirildiği organizasyonda bu yıl bir ödül de Bolu’ya geldi. Aydın Şahin’e ait olan ve e-ticaret alanında faaliyet gösteren Kuzey Grup Eğitim ve Danışmanlık, Altın Boğaz Meslek Başarı Ödül Töreni’nde 2022 yılının en iyi çıkış yapan danışmalık şirketi olarak ödülünü aldı.

Şirketlerinin Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı olduğunu belirten Aydın Şahin, Türkiye’de e-ticaret yapmak isteyenlere danışmanlık hizmeti verdiklerini belirtti. Danışmanlık eğitimlerinin Zoom üzerinden canlı olarak gerçekleştirildiğini ifade eden Şahin, eğitimlerin sonunda danışmanlık hizmeti alan kişilerin e-ticarete doğru şekilde başladıklarını söyledi. 

BU PAZAR SADECE BANA DEĞİL HERKESE YETER

E- ticaret pazarının çok büyük olduğunu vurgulayan Ayhan Şahin, “E-ticarete başlayıp başarılı olduğumu hissettiğimde Türkiye’deki danışmanlığını da yapmalıyım diye düşündüm. Türkiye’deki genç girişimciler de bunu öğrensinler ve onlar da yapsınlar istedim. Çünkü pazar çok geniş. 33 milyon Amerika’da müşterimiz var. Kanada’da 20 milyon nüfus var. İngiltere, Almaya, Fransa, Hollanda her yerde satış yapabiliyoruz. Dedim ki bu pazar herkese yeter. O yüzden danışmanlığa başladım. Türkiye’de de şu an bin 800 kursiyerimiz var. Bin 800 kişiye bu işi öğrettim ve öğretmeye de devam ediyorum. Genelde üniversiteli gençler ilgi gösteriyor. Son zamanlarda beyaz yakalılar da çok gelmeye başladı. Hatta onur duyduğum bir şey var. Bir tane deniz kuvvetlerinden bir binbaşı bu iş sayesinde istifa etti ve şu an sadece Amazon’da e-ticaret yapıyor.” 

HER AY 30 GÜNLÜK EĞİTİMİMİZ OLUYOR

Verdikleri eğitime de değinen Şahin “Biz her ay bir grup açıyoruz. Her ay 30 günlük bir eğitimimiz oluyor. Akşam 21.00’den gece 24.00’e kadar haftanın beş günü devam ediyor. Zoom üzerinden yapıyoruz fakat canlı eğitim linkimiz var link üzerinden bize kayıt olup derslerimize katılabiliyor kursiyerlerimiz. Bu sadece 30 günle sınırlı değil bundan sonra açılacak her gruba dahil olabiliyorlar ve tekrar dersleri yapabiliyorlar.” 

BOLU’YA FAYDA SAĞLAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM

Şirketlerinin Bolu merkezli olduğunu vurgulayan Aydın Şahin, Bolu’da profesyonel anlamda e-ticaretle uğraşan kişi sayısını artırmak için elimden geleni yapacağını söyledi. Şahin, “ Çevemdeki tanıdığım herkes ne iş yaptığımı biliyor. Merak edenler de bu işe başladı. Hatta bir çok arkadaşım artık sadece bu işi yapıyor. Galerici bir arkadaşım vardı galeriyi bıraktı şu an sadece Amazon’da e-ticaret yapıyor. Herkese duyurmak istiyorum pazar çok geniş bir pazar ve 14 ülkeden bahsediyoruz. Bolu halkının özellikle ve ekonomi problemi yaşayan herkesin bu işe girip, ekonomilerini düzeltmelerini sağlamakta vesile olmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir