TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ ARTIK BAŞ TACI

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ ARTIK BAŞ TACI
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından siyasi husumeti ittifaka çevirmeyi başaran Ak Parti ve MHP, birlikteliklerini gün geçtikçe güçlendiriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Devlet Bahçeli'nin arasında kurulan dostluk köprüsü partilerin Anadolu teşkilatlarında da kendini hissettiriyor. 

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil ve MHP heyeti Ak Parti Bolu İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kalabalık bir heyetle Ak Parti'nin yeni il binasını ziyarete giden MHP heyeti burada Ak Partililer'in sıcak ilgisi ile karşılandı. MHP'nin ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP ile kurdukları ittifakın Türkiye'nin geleceği için çok önemli olduğunu belirtti. Ülkenin en zor zamanlarında MHP'lilerin partilerinden önce vatanlarını düşündüğünü ifade eden Doğanay, 15 Temmuz gecesi bunu bir kere daha gördüklerini dile getirdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil de Ak Parti ile aralarındaki ittifaka dikkat çekerek, bu ittifakın zor günler geçiren ülkemizi güzel günlere taşıyacağını söyledi. Dün olduğu gibi bugün de ülkelerini her şeyin üzerinde gören bir haretin temsilcileri olduklarını ifade eden Evcil, ülkemizin yaşadığı beka sorununu bu ittifakla aşacaklarını belirtti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • BaysalRende (6 yıl önce)
    Kripto cehepelinin orada ne işi var yahuu?
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir